10

До 7

преди 7 години

Че е *** овца, *** е. Но е грешно да пожелаваш смъртта на човек. В една бяла държава щеше да има солени глоби и лишаване от управление на автомобил. Но не е проблема в стадото Проблема е в липсата на адекватен контрол и то не само на пътя, а и в бизнес или каквото друго се сетиш. Оттам хората почват да се чувстван ненаказуеми и ефекта всички по-нормални го виждаме около нас.

9

Анонимен

преди 7 години

Перник. ..

8

кретени са бе хора

преди 7 години

Аз живея във Бояна и всеки ден тези камикадцета най често със номер РК постоянно карат като ненормални и не спазват никаква дистанция.. и как така тези полицай не се сетиха един път да сложат постоянен пост на панорамен път и да има някакъв контрол...те тия са диваци само глоби до дупка и постоянен контрол ще ги спре....

7

Минаващ

преди 7 години

Явно е че там пешеходната пътека е грешка , извинявай ама пътят е като магистрала и ти да сложиш зебра......простотия!А и тези 20-25 годишни кифли въобще не могат да карат , кой им дава тези джипове и лимузини незнам , явно кратуни като тях!Всеки ден една такава силиконова грозотия ми взима предимство без дори да осъзнава какво е направила! Вдига си очилата тип "муха" и много учудено ме пита за какво и свиря!

6

Факт

преди 7 години

Зебрите хвърлят къчове, та внимавайте да не ви обърнат по таван.Но, това, че е зебра, не я прави по-различа от останлите видове пешеходни пътеки, а това малко хора го знаят. На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и пешеходците имат същото предимство, каквото и на зебра.

5

Анонимен

преди 7 години

Ограничението там е 50км/ч

4

Анонимен

преди 7 години

До Тъ'посттам има ограничение от 50

3

Анонимен

преди 7 години

Сега гледах и новините! Ами там въобще не трябва да има пешеходна пътека!!!!Това са две платна , има по средата и храсти, въобще лудост е тази пешеходна пътека!

2

Тъ'пост

преди 7 години

Първо вижте мантинелата и шест лентовия път пресечен със зебра по средата. След това се смейте на жената. Естествено че ще кара бързо. Мястото не е за зебра. Хората са измислили чудеса като подлез, надлез... но не. нека турим една зебра и после що стават инциденти.

1

Анонимен

преди 7 години

На зебра и светофар се спира.