38

Анонимен

преди 7 години

На негово място почти всеки би ги подминал. Само прочетете коментариите тук и би трябвало да не се чудите защо ги е подминал. Много злоба тук срещу единсвеният ни добър тенисист.

37

Анонимен

преди 7 години

Завистта ще ви погуби.

36

Анонимен

преди 7 години

Абе просто момче си е. Личи си откъде идва.

35

Анонимен

преди 7 години

Най доброто решение което Григор направи е,че си тръгна от Рио !

34

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Мъж който не е ходил в казарма не може да възмъжее.Не е научен на най...важното;да уважава и да...благодари.На този,допълнително му липсват и първите...седем години,когато гореспоменатите качества се придобиват в семейството...първоначално.Това сигурно ще му е последното участие с герба на България в официален мач.И последно;победи и загуби трябва да се приемат достойно,но когато си се борил...мъжки,а гузният бяга и бърза да се скрие,както направи и този тенисист-печалбар.

33

Анонимен

преди 7 години

Тенисът е спорт за интелигентни и възпитани хора, не случайно Григор Димитров не пробива при големите.

32

Анонимен

преди 7 години

до 27 Сетих се от твоите думи за великият филм "Белязания" с Ал Пачино, където казва на приятеля си и двамата го играят кубинци емигрирали в САЩ: Чико, в тази страна първо трябва да създадеш нещо (име) за да те уважават. Каза го по повод на изцепката на приятеля му, че показа на едно американско момиче излегнало се на един шезлонг език и тя му лепна шамар.Велика поучителна сцена!

31

Анонимен

преди 7 години

Стига с това патриотично загубено поведение.Представил бил България.Като я представя защо няма зали,кортове,стадиони и т.н за развитие на този спорт и на останалите.Единственото Българско в него е името му и че е роден в Хасково.Щеше да представя България , ако играеше в България и имаше нужните стадиони,терени и прочие.За справка Ицо защо и той псува България,защото му е ясно положението тук какво е.

30

лупи

преди 7 години

Сега се убеждавам,че *** си е типично българче. Класира се със селски номера на Олимпиадата, там звезделее и не поздравява никого, падна набързо, събра си багажа и заряза и Пиронкова, с която трябваше да играят двойки, познайте за кой - ЗА БЪЛГАРИЯ.

29

AZ

преди 7 години

***! :(

28

гари

преди 7 години

Той добре,изпратихме го да играе.Добре,случва се да падне,спорт. НО ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА КАКВО ПРАВЯТ ТАМ ТОЛКОВА СОЛТАШАЦИ - МИНИСТЪР НА СПОРТА,КОСТАДИНОВА,ОНЯ ГОЛЕМИЯ /наистина/БАСКЕТБОЛИСТА И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ БЕЗПОЛЕЗНИ /за случая/ Х0РА? НА ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ НИЕ,ГЛЕДАЩИТЕ !!!!!!!!!

27

аз българинът

преди 7 години

Проблемът е че представлява България!Такова поведение дори истински звезди в спорта не си позволяват.Предлагам да бъде изключен завинаги от отбора ни и да връща парите.Нали бил имал кинти,хайде да сме си начисто!А дали ще спи с известни каки си е негова работа,но издава сериозни комплекси на тема известност..Първо се работи,тренира,поти и раздава,после идват резултатите-кинти,мацки и купони!Няма ли кой да му го каже,защо баща му е с него?!

26

Анонимен

преди 7 години

До 23Изкарвам повече от достатъчно за да живея без никакви притеснения. Образован съм, говоря 4 езика и пътувам често, както по работа, така и за забавление. Не съм милионер, но и не ми трябваАз обаче имам нещо, което това селянче НИКОГА НЯМА ДА ИМА И ТОВА Е ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Този днес е тук, утре го няма. Парите свършват, леля го напуска и всички го забравят. Остава му само глупостта.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо да е страшно да си *** ? Има умни има и глупави нормално е .Лошо е когато човек говори за неща , които не разбира и се опитва да убеждава,че виждаш ли другият е, който е в Рио е най-големият слабак.Това е глупост.Димитров не е длъжен на никого. Нито е взел пари от Вас , нито ви дължи.Отиде разгледа града , игра мач и се прибира.

24

Шаран БГ

преди 7 години

Ами като е "селянин" / и прочие подобни епитети/, ЗАЩО МУ ДЪВЧЕТЕ ЦЪРВУЛИТЕ ??! Оставете човека на мира !! Спортът във висшата си форма е една огромна натовареност и мъка!! Не всеки може да я понесе. Не става дума само за тениса на корт - всички спортове в съвремието ни са цяло наказание за спортистите. Не се заблуждавайте от блясъка и фанфарите за победителите! Само те си знаят как се стига до спортния Олимп и какво им коства това !!!

23

Анонимен

преди 7 години

Много злоба има в Българина дали е защото е успял или защото не е ? Замислете се колко изкарвате на месец и колко той.Тогава ще разберете истината,че разликата между Вас и него е няколко десетки милиона.

22

Анонимен

преди 7 години

До 21,За нищо на света не бих се сменил с това момче. Пари се печелят, лелки се свалят, но ако си роден глупав, ще си умреш глупав, а това е страшно.

21

Злобата убива !!!

преди 7 години

Отидете Вие да играете.То пред монитора е много лесно да се плюе.Жалък народ,ей ! От километри се вижда,че ви е яд,че Димитров оправя какички и лелки,а Вие си бъркате в носа.Бъркайте си на Димитров му дреме,че го плюете.Взима кинти и се пече и си ***.

20

Анонимен

преди 7 години

Ми че те пък какво очакват... за някакви жълти стотинки дето му дали да дава интервю защо се е осрал!?

19

Анонимен

преди 7 години

До Възмутен 5Определено съм гражданин за разлика от ***.А той горкият още не може да се отучи да мяка.Колко е жалък когато говори български забавено като се опитва да контролира всяка дума за да не е смешен мякаш зельо......