6

за пишман историка

преди 7 години

Турското робство си е било точно робство! Наричали са ни стадо - "рая" и никой от раята не е имал право да заема никаква длъжност в държавата, защото е неверник и спада към добитъка. Затова, също като при добитъка, са ни отнемали децата, периодично са откарвали част от населението на робските пазари, а работата без пари - ангарията си е била по подразбиране. Изобщо, стадото е имало правото да дава мляко, сирене, живо месо на "добрия стопанин", който го е "опазвал"!

5

Анонимен

преди 7 години

До Историк Петко Руското робство е било доста по-тежко в това отношение. 45 годни няма такава съсипия. :(

4

Анонимен

преди 7 години

Преди десетина години гледах интервю един викаше че има план България да стане буферна зона за емигранти и цялата тая напаст и си викам - тоя пък какви ги плещи..

3

БКХ

преди 7 години

Аве защо е настонен в цетъра за мигранти. Настането човека в хотлече на пълен олинклузив бе.

2

Анонимен

преди 7 години

Българите 500 години под най гнусното робство не напуснаха дуържавата си защото милеят за нея.Тези т.нар бежанци не са мъже и не са хора това са едни видиотени *** които сеят само разруха и смърт и още ***.Всяка воняща нинджа по нашите улици е с минимум 3 сополиви смръдльовци около нея.те са *** но по-опростачени.Елате ги вижте големите мюслемани как се наливат с ракия на лъвов мост.

1

Анонимен

преди 7 години

Управниците напуниха държавата с качествен матриал!:))