97

Анонимен

преди 7 години

до 115тодоре ти си неспасяем комплексар със синдрома на бареков

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 114Бръкни си в джоба и ще разбереш кой е балъка, ***.100%-ов нагъл провинциален цър,вул.Средно завърши ли (СПТУ разбира се ако изобщо си стигнал до там).Вониш на село ......осмърдя нет-а.

95

Анонимен

преди 7 години

до 112девствен и ти не ми пречиш продължавай да ме следваш като паленце и да ми повтаряш думите хихихи б алък

94

Анонимен

преди 7 години

до 111защо ми повтаряш думите *** ак. едно към едно си с баречката. за твое сведение съм роден в софия и живея в софия имам добри доходи и красива приятелка а ти си девствен ч икиджия без приятелка със синдрома на бареков.

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен110Не ми пука дали си жив или умрял.Личи си че си от провинцията както на "шведа" му личи че е такъв от километри.Няма познати които да не ви мразят вас провинциалистите.Знам че ви мъчи че сте второ качество хора но не ми пука.Ако беше от София щеше да знаеш всичките тези неща и много други.Продължавай да комедиантстваш, не ми пречиш, смотльо.Провинциалистите сте неспасяеми....

92

Анонимен

преди 7 години

С такива ДУДУЦИ като 107 се напълни София.Родителите им гърбят по Европата като Гошка, съберат някое евро и хоп изсипят се в София я под наем я в някой коптор на кредит. И вече "сУфиянци" но не знаят че се разпознават от километър по вонята та дори и в нет-а.

91

Хейтър Тролев

преди 7 години

От моите наблюдения върху "матряла" - си е купила един апартамент из България , прекарала си е домашен телефон , приема обаждания за болни роднини и хвърля пари през терасата на непознати .

90

Анонимен

преди 7 години

Ех колко наивни хора има.Наистина ли мислите че на бедния *** елементарен човек ще му дадат толкова много пари.Ало я се събудете това са измислици.

89

Анонимен

преди 7 години

до 104мишко несретна толкова ли се обиди от истините които ти казах че ме следваш като паленце. провинциален никой си ти аз съм от софия и в момента не ти повтарям думите а всичко което бълваш срещу другите се отнася за теб типичен *** си.

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 98ХО-ХО, толкова си кух че повтаряш моите думи.Жалък провинциален НИКОЙ.

87

Ром БГ

преди 7 години

Гошка и под камак ше те намериме! Ние всичките у Бгто сме ти роднини ,как така да е Боко по дашен от теб пред всеки избори ни черпи а ти саз милионите бягаш.Но няма да се скриеш за дълго сестричке!!!!!!

86

gogo

преди 7 години

При добра инвестиция,до няколко години,Гошка може да има отбор в шампионската лига:)

85

Анонимен

преди 7 години

И аз ще гласувам за ГОШКА-ПРЕЗИДЕНТ.

84

Анонимен

преди 7 години

Гошка - президент!

83

Анонимен

преди 7 години

до 96ти си изтъкан от злоба и простотия типичен бай *** който от всичко разбира а е специалист по нищо. за кви пари ми говориш бе мишко два лева нямаш да се усмихнеш. кво разбираш от пари ве смешен нали 54 милиона ? като ги сложиш в банка в Испания при лихва от 1-1,5% ще живееш като крез ама кво ти разбира провинциалната тиква на теб от пари ти пари немаш не си работил с пари никога няма да имаш пари и никога няма да работиш с пари.

82

до 93

преди 7 години

ти пък как ги сметна тези 600евро???1,5% на 54 милиона са 810000... това са по 2200 евро на ДЕН.

81

Анонимен

преди 7 години

До 93С испанските банки може много бързо да остане от 55 милиона на 100 хиляди.Вярно е че по селата не ви ги казват тези неща но...........това е живота.Парите не са за всеки и особено за такива като теб и Гошка.Гледайте си заплатките и не пипайте големи пари че ще се изгорите ЛОШО.

80

Анонимен

преди 7 години

Може да е отишла да си прави пластична операция.

79

Анонимен

преди 7 години

sas 67 miliona i ohraha edva li ste ima problem

78

До, 90

преди 7 години

Глупости, евровите депозити са между 1-1,5% в Испания конкретно има ипо 1,7-1,8% не че е много ама при 54 млн, са си по над 600евро на година, да не говорим за ДЦК