19

Анонимен

преди 7 години

Нали уж бяха много зле руснаците, ама учителската заплата е по-висока от средната в евроатлантическа ***, пък да не говорим там какво можеш да си позволиш с такава заплата, а тук какво, при положение, че там такива разходи като ток, бензин, парно, топла вода, транспорт са стотинки в сравнение с нашите.

18

Анонимен

преди 7 години

2 милиона пенсионери в България живеят със 115 евро.

17

до 22

преди 7 години

440 евро ама на година. Отивай веднага в Русия да забогатееш, хаха

16

Анонимен

преди 7 години

Учителите в Русия взимат около 900-1000 евро заплати в големите градове. Но има и много население в малките и в Сибир - Русия е огромна и там също жиевеят много хора и правят деца, имат положителен прираст и селата им не пустеят със старци както в България, имат училища. Там заплатите наистина са 400 евро, но с тях може да си позволят абсолютно всичко за да живеят нормално.

15

Анонимен

преди 7 години

Русия уж е зле, а учителите й вземали равностойността на 440 евро. Българските учители пък вземат чисто 250 евро (младите), а нашите властимащи нека пак обясняват как им пукало за образованието. Изгонихме си учителите, лекарите, останаха само измамниците и автоджамбазите. И махалите, които срещу кебапчета и малко пари да гласуват за правилните хора, които гонят неправилните оттук, за да не пречат.

14

Анонимен

преди 7 години

Все едно в България да съберат 6 хил подписа срещу правителството.

13

Лермонтов

преди 7 години

Какво са седнали нашите мерзавци журналистите,да плачат на чужди гробища, а не обърнат внимание наизцепките и лъжите на онази "змия" Куневица и лицемернотои отношение спрямо българските учители !?

12

Членска карта №7

преди 7 години

Добрейший человек, а мажеше и седянката им да разтури...

11

Членска карта №7

преди 7 години

Пак е бил пиян, завала... Мине не мине и току изтърси някоя глупост...

10

Анонимен

преди 7 години

Песков: Информацията за оставката на Медведев е спекулация. "Упражненията на тема "предстоящата оставка на правителството" не са нови, както в политическите кръгове в Русия, така и извън страната", каза той. Айде журналистите много моля не се излагайте, дайте по добре за батката на магистралата и ли за Цвети - какво става с Цвети, готви ли нов полет?

9

Анонимен

преди 7 години

Медведев предизвика възмущение през май, след каза на пенсионерите в Крим, оплакващи се от ниския стандарт на живот: "Пари няма, но вие не се предавайте!"._________Е що бе нали щеше да им вдигне пенсиите 4 пъти, че даже и зелени човечета с автомати изпрати да ги убеждават :)

8

Анонимен

преди 7 години

В евроатлантическа извисена България нито образование има, нито ракети, нито армия и всеки я подритва и и го слага както му е кеф.

7

Анонимен

преди 7 години

За руснаците образованието не е важно, важно е да има повече танкове и ракети... пропаднала нация.

6

Анонимен

преди 7 години

Срещу Путин и повече ще съберат. Русия е 160 милиона. Само 82% подкрепят Путин.

5

анонимен

преди 7 години

Добър съвет ! много подходящ и за нашите учители,дето вечно мрънкат ,че са им ниски заплатите.Крайно време е трудът в България да се оценява според изработеното,а не според дипломата.

4

Анонимен

преди 7 години

Конкретния въпрос беше "смятате ли за нормално заплатите на учителите да са между 12-18 хиляди рубли, при положение че държавните служители получават по 30 хиляди рубли, а военните по някога дори надхвърлят 50 хиляди рубли" 12-18 хиляди рубли другари журналисти са 350-450 лв За какви 32 хиляди рубли средна заплата на учителите в Русия говорите ?

3

до 1 и 2

преди 7 години

Споко ве, тук сме )

2

Анонимен

преди 7 години

"Велика", "велика" Рассия....:)))) Смех, смех, смех...

1

Анонимен

преди 7 години

Няма ги нещо русофилистицитее....изпокриха се като плъхове :)