27

учуден

преди 7 години

В Родопите се сблъсках случаино с англичанин .Същия изнесе на мен и синът ми лекция по родолюбие и възхищение от хората и природната красота на България.Попита ни българите наясно ли са какво представлява Англия че са се устремили толкова много към нея.Наясно ли сме че тук е рай.Жена му и двете му симпатични децапотвърждаваха думите.Беше отвратен от своите сънародници особенно от лондончани.Можеш да получиш юмрук в лицето без да очакваш и знаеш за какво.Англичанбили много изнервени и агресивн

26

Анонимен

преди 7 години

10 хил. по 500 евро пенсия (поне) са си 5 млн евро доп. вкарвани в страната свежи пари. Няма лошо. Освен това, британците за разлика от руските *** не шорат до откат и са добри съседи.

25

Анонимен

преди 7 години

А ние, българските пенсинери с пенсия 150 долара бихме си живели прекрасно в Хайти, само че тяма кой да ни плати самолетните билети до там.

24

???

преди 7 години

До asian englishВие на какъв език пишете?Мисля, че даже англичанин след една година тук ще пише по-добре

23

Men

преди 7 години

До ТониМного ясно, че ще са доволни. Тук със заплатата на единия могат да живеят прекрано. Климата, храната хората и всичко което има значение е доста по-добро от англия.

22

НОИ

преди 7 години

Ъъъъъ,как така става... "Затова реших, че е време за действие", разказва 56-годишният водопроводчик."На 56 години пенсиониран водопроводчик ???Тук за НОИ на 56 си още свежарка и те чакат още дълги години работа ,я стаж ,я точки,годнини все нещо ше ти липсва!

21

asian english

преди 7 години

Прав си не знаят и не учат български език труден им е още по малко да работят, *** нали са богати гъзари, българите са нещо като бели аборигени за тях , това че са любезни не значи че те харесват , така са ги учили да са любезни , в бг са като на сафари , за толкова пари толкова , скандинавските гъзари също искат лятна вила на Юг да не са по големи будали от британци или германци я ..........

20

Тони

преди 7 години

Навремето се излъгаха няколко хиляди британци да купят имоти тук, но сега 90% от тях продават на половин цена и бягат обратно. Говоря от опит, работех за няколко агенции за имоти из цяла България. Познавам само едно семейство, които са доволни изцяло от живота в БГ, о това е по-скоро изключение. А и вече в БГ не е евтино.

19

Анонимен

преди 7 години

ми не знам кой е по-***, ама и бай-сали от сусурлево знае, че скачане от 6ти етаж на хотела в басейн може да е опасно. както и 'прякото минаване' от хотелската тераса в хотелската тераса на ...съседния хотел..а английското посолство вече четвърта година посреща туристите си с брошури 'балконингът може да ви коства живота'. не че са спрели да скачат :)

18

2. оплаквания на

преди 7 години

английските туристи: 'летим 9 часа от англия то ямайка, а американците - само 3 часа, това е нечестно'; 'като туроператор трябваше да ни уведомите предварително за шумни гости на хотела'; 'бях ухапан от комар, в брошурата не пишеше, че ще има комари'; 'годеникът ми и аз поискахме единични легла, а ни дадохте двойно. сега ми платете обезщетение, защото забременях!; 'никой не ми каза, че сутрин на покривите кацат гларуси'; 'обещахте обзаведена кухня, а не намерихме резачка за яйца'..

17

Анонимен

преди 7 години

Всеки германец и англичанин мечтаят след като се пенсионират, да си купят имот на юг. Климатът им е гаден.

16

Шоп

преди 7 години

Всичко това е възможно и лесно, защото получават минимум 1500 лв британска пенсия.

15

1. оплаквания на

преди 7 години

английски туристи до Томас Куук (туроператор):'Ние прекарахеме отпуската си в Испания и имахме твърде много проблеми с шофьорите на такси, тъй като всичките бяха испанци'; 'Плажът беше с твърде много пясък, трябваше да чистим всичко, като се връщахме в стаята си'; 'Никой не ни каза, че ще има риба във водата, децата се уплашиха'; 'магазинчетата в Пуерто Валартато затварят следобед и не можех да си купя нищо, тази сисета трябва да се забрани'; ..

14

Хахха

преди 7 години

До ТАРИКАТ връщай се в училище и може да разбереш.

13

Хахха

преди 7 години

До ТАРИКАТ, да се беше научил, как се използват запетаите, като си такъв полиглот (полу-***)

12

(-_-)

преди 7 години

Евтиното в повечето случаи излиза по-скъпо от скъпото..

11

маке

преди 7 години

на 40 годин и веке пенсионери ????я по жизнено не ке да земем пенсия

10

Анонимен

преди 7 години

абе какво значение имат англичаните и българите, нали бат' Боко завлече някой и друг Роувър.

9

Анонимен

преди 7 години

някои ги крадЪт, други трябва да се учЪт да пишЪт и четЪт.

8

до 9

преди 7 години

абсолютно. от българина и улично псе не става. чърчил не случайно е казал, че това племе трябва да се избие от крак, а столицата им да стане картофена нива. 70 години по-късно, благодарните неандерталци продължават да приемат и да се мазнят на най-големия си враг.