46

BG

преди 7 години

До 43 - другарю имаш много изкривена представа за нещата . Писна ми колчем нещо нередно стане, и троловете от Позитано да ревете "На ви демокрацията и западните ценности". Я ми кажи, навремето при соца, ако тоя беше син на активен борец или член на полютбюро, какво щеше да му се случи ?! Абсолютно нищо !! Та това не е демокрация, това са скапани закони писани от некадърни депутати и прилагани от корумпирани полицаи !

45

Анонимен

преди 7 години

Всеки шофьор в България, ако шофира примерно 2 часа, прави повече от тези 50 нарушения и не само 10 пъти надвишава разрешената скорост. Просто КАТ спи и не нарушенията остават ненаказани.

44

Анонимен

преди 7 години

Ето ви магистрали на Бойко Борисов - тесни двулентови и нуждаещи се от ремонт почти веднага след като им е резнал лентичката. Магистралата трябва задължително да е трилентова, освен ако не е много слабо натоварена, но нали се бърза ленти да се режат и в гърдите да се тупа, какво бил направил.

43

Шломо Вайс

преди 7 години

До BlagoПускал се е по гей баровете у Халифат Европа.

42

Другата гледна точка

преди 7 години

Каква пандела бе, колко акта има всеки от Вас от камери за до 30км нарушение? 10 нарушения се правят много бързо ако минаваш всеки ден където има камери и си се отплеснал на ограничение 50 с 60 примерно - за отрицателно време си ги натрупал. А сега ми кажете какво прави автобус с пътници в лявата лента на магистрала? Пълно е с *** шофьори на автобуси и тирове който давал ляв мигач и директно в лявата без значение има ли някой там!!!

41

Август Вагнер

преди 7 години

Селски бек на стероиди търсещ си майстора.

40

Реалист

преди 7 години

Тоя трябва да е голям Марко Тотев. Всеки български шофьор извършва непрекъснато по много нарушения, но реално почти никой не е санкциониран от неработещия КАТ. Този как е успял да се навре в ръцете на КАТ над 50 пъти?! Превишена скорост - не познавам шофьор, който да не превишава скоростта (освен себе си разбира се).

39

темида

преди 7 години

Тоз с това си досие е точно за панделата да му махнат потника и облекат сутиен и фуста. После ще кара на магистралата със 100 и ще раздава целувки на изпреварващите го. ;-)

38

ГАНИОВСКА ДЪРЖАВА

преди 7 години

ПРОСТО ЕКШЪН ФИЛМИТЕ С ВИН ДИЗЕЛ И ДЖЕЙСЪН СТЕТЪМ ПО НОВА ТВ СА МУ ДОШЛИ В ПОВЕЧЕ

37

BG

преди 7 години

Е, нали шефа на КАТ беше казал че нямало нужда от затвор и арести за пътните нарушения - достатъчно било глобата !!! "Чудесно" тоя си е плащал глобите ! Ей, такива са ни политиците - глобите били "напълно" достатъчни - ето го резултата ! За тоя ... глобата са му джобните пари за деня !Ама ако полежи годинка или две в пандиза, и до живот на не види книжка - нека пак да си помисли !

36

saki

преди 7 години

Ако напсуваш турчин,албанец и т.н на майка и то ще я ... в ушите той задължително ще ти се опре независимо от ранга и телосложението. Но българина си мълчи и преклонената глава сабя не я сече. СРАМОТА.

35

не син

преди 7 години

Нали само се повтаря : Бъди себе си ! Е, тоя е бил себе си ! Добре, че не е бил шофьора !

34

Анонимен

преди 7 години

България е едно от благословените места, в които могат да ти отнемат книжката три и повече пъти, а ти да продължиш да си караш и вилнееш. В доста страни след трето такова нарушение правата за управление за автомобил се отнемат ЗАВИНАГИ - такъв шофьор очевидно е непоправим престъпник на пътя и трябва да бъде премахнат от там!

33

Анонимен

преди 7 години

и трийсе пъти да я вземат тая книга,все тая ... няма да поумнее.те се хвалят,като им вземат книжките,понеже карат и без тях

32

Джедай Мастър

преди 7 години

Лол - "едро хулиганство" :) Няма такова понятие едро хулиганство. Има хулиганство (чл. 325 от Наказателния кодекс) и дребно хулиганство по Указа за борба с дребното хулиганство :)

31

не син

преди 7 години

Какво пискате, нали сами избрахте западните "ценности" ! Свобода, нарушаваш -плащаш и готово, продължаваш напред !

30

Blago

преди 7 години

Не, че не може, но точно в този случай се питам как този титан си е позволил автомобил, който върви 150к втора ръка?

29

Анонимен

преди 7 години

И от такива с марък интелект и голяма простотия сме първи в европа ама на маса

28

ANONIMEN

преди 7 години

Като оня кога е бил пълен вирнал носа ама кога е празен зябил главата само искам да го попитам колко си качествен че и фъфли ама акъл дава за другия на газ ги видях какво ги учи за теб не съм бил ама и не желая

27

jalkari

преди 7 години

vsichki aktove sa plateni, kvoto i da serete po adres na momcheto, akul v kuhata glava na toq ot ivkoni s busa deto nosi otgovornost za 50 choveka nqma da naleete