18

Узунов

преди 7 години

Снимката е достатъчно показателна за така нареченият политически елит!всички сте маскари и двуличници

17

Човек от народа

преди 7 години

До КОМУНИСТ90% от тия на които комунизма им все още е в сърцата са на възраст над 65години и скоро няма да ги има.Хахахаха

16

Анонимен

преди 7 години

Предлагам една коалиция между ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, Патриотите и Атака, да пишат един общ последен рапорт към руските си началници и да се хвърлят от някъде...Тази държава има нужда от нов старт.

15

Анонимен

преди 7 години

Другаря КОМУНИСТ е туркофил иска и тука да стане като в Турция, да има масови арести и репресии и да се отворят концентрационните лагери.

14

Анонимен

преди 7 години

до КОМУНИСТ,пич така и не си разбрал за що иде реч. Националсоциализма, комунизма и всяка форма на авторитарно управление, в последните месеци Ердоганизма са едно и също, властта се централизира и се започват репресии. Ти като комунист искаш Белене и репресии, спокойно мога да ти лепна етикета "туркофил" щото в момента там се случва точно това за което мечтаеш.

13

Анонимен

преди 7 години

Още ли не ви е светнала ламбътъ?Всичките са маскари! - Алеко Константинов, не съм го измислил аз!!!Независимо как се кръщават, как се боядисват и как се представят - едно и също нещо са.

12

Човек от народа

преди 7 години

До ДО ЧОВЕК ОТ НАРОДАКажи ми една страна където комунизма не е довел до повсеместен недоимък, мизерия, масови убииства на милиони невинни хора, забрана на вероизповеданията и репресии.

11

Баш анализатор

преди 7 години

Алоо аматьорчетата! Записвайте си какво ще се случи! Бат Бойко ще се кандидатира за президент и ще спечели изборите! След като вече не е лидер на ГЕРБ, от БСП ще обявят, че щом ББ го няма, те могат да се коалират с ГЕРБ! И после всички доволни, три години яли пили и се веселили! А народа и България ще си продължи надолу по пързалката! Вервайте ми!

10

Анонимен

преди 7 години

Комунизма безвъзвратно си отиде. Не ми се мисли болните мозъци, които симпатизират на онова време какъв нов авторитарен и тираничен строй биха си организирали ако им се даде шанс.

9

Човек

преди 7 години

До КОМУНИСТХРИСТИЯНОУБИЙЦИ!?Парадокс, комунист нарича някого християноубиец!Е такова лицемерие няма нииде по света освен в братска Русия и у нас.

8

Анонимен

преди 7 години

До КОМУНИСТАбе и комунизма не беше стока (впрочем това не беше комунизъм, само така го наричаха) ама за едно си прав - в сравнение с днешната евроатлантическа диващина си беше направо рай.

7

Човек от народа

преди 7 години

До КОМУНИСТДругарю, не на нас тия!Вие не сте изпускали властта и за ден от 70години насам.Хайде не се прави на луд!Народа никога не е искал да живее в комунистическа мизерия. -Комунистите сине са лоши хора - така казваше баба ми, Бог да я прости.

6

Анонимен

преди 7 години

Няма никакво значение коя партия ще управлява и кой с кого ще се коалира. Мизерията в евроатлантическата kочина все повече ще се задълбочава.

5

Наивник

преди 7 години

Тяхното хоби е да бъдат роби е да бъдат роби - Радой Ралин - нищо повече няма да кажа, то е ясно

4

Анонимен

преди 7 години

друго освен бузки не искам да отваря

3

Народна поговорка

преди 7 години

Гарван гарвану око не вади.

2

Гошо тъпото

преди 7 години

Ае стига с душеизлиянията на някакви райчовци и кънчевци... Ще им се на БСП да има предсрочни избори, че и да влязат във властта! Ха-ха смях за кокошките! То остана ли нещо от тая смешна партия, само гладници са се събрали! Дойдат ли трябва и техните вили да построим!

1

Най-естествената

преди 7 години

коалиция в България е политическата класа срещу всички останали! С подкрепа на мутри и милиционери на талази срещу робите!