100

До 116

преди 7 години

И как се извършва изпреварване на многолентов път? Нещо по-различно от общите правила има ли?А как се извършва движение на многолентов път, нещо по-различно от общите правила има ли?Ти да не си същия "умен" шапкар?

99

Скорости разни

преди 7 години

Май много хора не са наясно със скоростите. Ако двете МПС са се движили с максимално разрешената скорост 100 км/час за автобуса и 140 км/час за колата, на всеки 10 секунди разстоянието между тях се скъсява с 100 метра. Ако автобуса е бил с 80 км/час, а колата с 140 км/час - с 167 метра за 10 секунди. Ако този е бил с 250 км/час, което едва ли е вярно, а автобуса с 100 км/час - с 417 метра за 10 секунди. Ако автобуса е бил с 80 км/час, а колата с 250 км/час - с 472 метра за 10 секунди.

98

до 114

преди 7 години

Движение по многолентов път и изпреварване са различни неща. След като се е убедил че има достатъчно разстояние да се престрои в лявото платно и извърши това, за което е тръгнал, той да не би да има радар на задни-а си, за да знае оня ***-т с каква скорост се движи.

97

1

преди 7 години

Заради такива простаци с малко акъл и много его стават катастрофите. ГолЕм праз като кара западен автомобил, дали в Германия кара така?

96

До 111 шапкаря

преди 7 години

Чл. 42. (1) Водач, който ще предприеме изпреварване, е длъжен:1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво;*Е, всички знаем, че на фуражките им е особено трудно да вдянат какво пише в закона, но защо сами се излагате?

95

amo

преди 7 години

До Я пак!Законът няма текстове, които да оневиняват глупостта и агресивното поведение.

94

polk. Hristov

преди 7 години

До Я пак!Приятелю, ти май трябва да се явиш при нас в КАТ отново на тестовете. Не вярвам да не знаеш кое е позволено и кое - не е.

93

Истината

преди 7 години

Като чета коментариите виждам три неща:1/ Масово непознаване на закона за движение по пътищата, вкл. и от шофьори2/ Никакво усещане, че КАТ, както е по закон, ще санкционира всеки, който наруши Закона за движение по пътищата3/ Напълно успешна манипулация чрез тази статия - кой е виновен икой е невинен.

92

алоу

преди 7 години

Тоз мерцедес е от субсидии за земеделието, това са държавни пари, писали са го трактор или комбайн ;-/

91

хех

преди 7 години

***, на земеделец, карнобатмен бизнесмен ли се казва вече...

90

Алов

преди 7 години

Син на бизнемен от ГЕРБ то е ясно само дописка и гаранция 200 лева т'ва е.

89

nina

преди 7 години

#93На хубав прав път и с нова кола скоростта не се усеща,карах нов Опел Зафира по Тракия миналия месец и както си поддържах 140,неусетно стрелката беше тръгнала нагоре.Жена съм и обичам да карам бързо по магистрали,но над 160 км/ч си е желание за само/убийство.

88

невидим

преди 7 години

лявото платно е за изпреварване и за престрояване за завиване наляво а тези който карат непрекъснато в лявото платно защо кат не ги санкционира .ще си помисли човек че са изкарали курсове най малко в англия.те са едни от главните виновници за задръстванията и катострофите по пътищата .представете си движите се в дясно и искате да се преустроите за завиване в ляво но в ляво до вас кара някой който има намерение да си кара направо без да ви изпреварва,пред него и след него също такива водачи какво бихте направили?редно е да се направят промени в з. д.п.

87

Българо-славянин

преди 7 години

Когато българинът има допир с проклетите западни джаджи, изперква направо. Няма да се учудя ако ЦРУ и други западни служби не карат производителите на западните стоки да вграждат в тях, нещо което да повишава многократно агресията. Най-добре е да се ограничи употребата на западни стоки и артикули, да се залага на родното : българо-славянското.

86

Горан

преди 7 години

Анонимния, ти от къде си? Защо пишеш "сте"? Ти скорост не можеш правилно да напишеш, ама си тръгнал тук да се обясняваш колко разумно било да се кара с 250 км/ч. Да не си брат му на оня с мерцедеса?

85

Анонимен

преди 7 години

"...не знам дали няма някакви текстове в закона, които го оправдават - при състояние на афект, каквото виждам на клипа, човек прави и приказва всякакви неща."Състоянието на афект не те оневинява. Пример - в състояние на афект избива 100 човека. Невинен ли е?

84

AF

преди 7 години

So sorry that this monkey had not dead a few seconds before at rolling himself by his mercedess

83

Горан

преди 7 години

Не твърдя аз с колко е карал, а бабаита с мерцедеса си го твърди. Като е бил изряден, защо е докарал нещата до там, че да го арестуват за хулиганство?

82

sacradis

преди 7 години

До АнонименПо твоите думи съдя,че всички умни хора са в София, а ние от провинцията сме ***. Май клоуна си ти...

81

Горан

преди 7 години

Нека първо да се опитаме да сравним аутобан в Германия с автомагистрала в България, пък тогава да говорим за главанаците, а?