112

Анонимен

преди 7 години

сега трябва светкавична намеса на полицията

111

Анонимен

преди 7 години

питат защо няма българи по бг море. ето защо? мутри с мозък на пиле.сега полицията ще се намеси ли? в автобуса има малки деца господа управляващи.какво е вашата реакция сега ще чакаме да видим!!!!!!!!!мерцедеса е на лизинг на немска фирма. а татуса е шофьор. обиди псувни и ритници пред децата!!!! може де е бързал да достави нещо........................

110

БАТКА ОТ ЯМБУЛСКУ

преди 7 години

БААСИ ЯКИТЕ РЪКИ ЧУЕК!ТУЙ АЗ ЛИ СЪМ УА???БААСИИ..

109

край

преди 7 години

А и да знаете този е много умен или пък много работи за да си позволи такъв мерцедес.

108

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ НЕ СЛЯЗАТ ВСИЧКИ ОТ РЕЙСА ДА МУ УДАРЯТ ПО ДВА ТУКАТА И ЛНОТО ЩЕ СЕ НСРЕЕ ОТ СТРАХ И ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА КЪДЕ БЪРЗА ИЗОБЩО!

107

край

преди 7 години

Електората - мигат ли ви такива "бизнесемени" по магистралата да бегате в десно като ги видите, нищо че карате с максимално разрешената скорост и пред вас има цяла колона коли. Жеста означава "махнете се мишки да мина аз тариката". Отбивате в лява лента за да мине мерцедеса, кайена, панамерата, баварката ... на Очите, Търбуха, Толупа, Ушите ... ДОКАТО ТЪРПИТЕ ТАКА ЩЕ Е.

106

Боко, мале, с двата.

преди 7 години

Хи-хи-хи, точно тоя не успях да го стигна да му се извиня! Като видя цевта на ТТ- то и дим, дим, дим да го няма! Щото Бог може да е създал хората различни, но цевта определено изравнява възможностите им!

105

anon

преди 7 години

номера и физиономията нали се виждат? да се прати материала на министъра на вътрешните работи и след това веднъж на седмица да се пита какво е станало със сигнала. и като няма отговор- да се ескалира докато се вдигне достатъчно шум този които трябва да си свърши работата да си стане от дебелия *** и да се задвижи.

104

Анонимен

преди 7 години

*** като този от клипа, с колите, купени с крадени пари, винаги ще им "засечеш" пътя. Подобни *** си мислят, че пътят е техен, карат си в ляво, примигват, а като не стане тяхното, се стига до такива случки. "Батката" с десетте човека в Бургас е момче за всичко на някой наркобос и просто се прави на важен, за да избива комплекси.Браво на шофьора на автобуса. В такава ситуация трябва да се запази самообладание. Няма смисъл от спорове, когато опонентът ти е престъпник.

103

ognyanz

преди 7 години

Проблема на нашата журналистика е, че в такива случаи всичко минава и заминава. Какво ще стане след това, ще има ли някакво наказание за бабаита, това вече не е новина

102

Анонимен

преди 7 години

Смятам че на снимката ясно се вижда и колата и "бабаита" полицията какво прави?

101

реалист

преди 7 години

Отнемане на автомобила в полза на държаната и лишаване от правоуправление до живот.Може и 2-3 години затвор за хулиганско поведение.Никак не е трудно.

100

Hhh

преди 7 години

Един мАЖ не се обади...Льольовци

99

Че

преди 7 години

Какво може да се очаква от тотален комплексар с Мерцедес и номер 2222!Толкова е нищожен тоя, че се почуствал "унижен", че е бил изпреварен от "някакъв си автобус" ... честно казано, така ми "кипнаха *ата" тоя "германец" бих го застрелял на място!

98

Анонимен

преди 7 години

При управлението на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45годишната руска окупация комунистическите мутри редовно засичаха рейсовете и пребиваха шофьорите пре очите на пътниците, но комунистическата власт криеше това от народа.

97

Анонимен

преди 7 години

"Адската батка" е див селянин,не някой за възхищение. Айде лица, лека вечер

96

Анонимен

преди 7 години

Автобусите и тировете изпреварват ли ненадейно при скорост 90-100 км/ч - ДАТози страхливец ли е щом плаши един човек с 10 човека - ДАПолицията мърлява ли е понеже ако бяхме в нормална страна, този вече щеше да е в ареста - ДААма за какво говорим въобще ... 21 век в Европа, някакъв безмозъчен, татуиран, дрогиран, бенаболен *** - 100% бандит кара кола за 200 бона и заплашва със саморазправа. Има ли върховенство на закона в тази, уж държава - НЕНе ми побира ума как е възможно да съм тукашен!

95

КАТ

преди 7 години

Автобусите имат разрешение да се движат с ДО 100 км/ч по автомагистрала ! Как ще изпревари мерцедеса с такава скорост ? Ивкони винаги карат като на рали ! За бой са ! А " батката " е лабав, защото плаши с десет души в Бургас.

94

g

преди 7 години

Рабира се се оказа, че е от бюргас, по повод мненията и съмненията на някой анцунг, че този може да не е свързан с това иначе много напредващо населено място.

93

Xxxx2

преди 7 години

Никой нищо не е направил,селяка просто искаше да си покаже колата.