24

Анонимен

преди 8 години

Само смях ще има с тези номинации...

23

Анализ

преди 8 години

Този генерал много интимно се е разбрал с Корнелийка.

22

Анонимен

преди 8 години

А бе, нали уж в БСП всичко се решава много демократично и чрез допитване до членската маса, а *** еднолично номинирала недоразумението Радев? Ех, лицемери, лицемери.

21

Един

преди 8 години

Шестте да ги претопиш -половин Бойко не можещ да извадиш.

20

Винету

преди 8 години

Хи-хи-хи, смешници жалки, нали имахте много и силни кандидати? Кой от тези е такъв? Или провалени като политици, или без политически опит, а пък да е обединител - пълен абсурд. А на анонимник номер 8 ще му кажа, че Тиквун ще ги отвее всичките, даже ако се кандидатират и шестимата. Това е положението, другаре, жалки сте.

19

До 20

преди 8 години

Радев излъга ли?Излъга!Значи е лъжец!Е,как да му се вярва ?

18

?

преди 8 години

Корнелче,това ли се напъна и роди?Радев някакъв...Личи си,че си в критическа.

17

До 17

преди 8 години

Радев не е никакъв мъж,а е един жалък лъжец.

16

Смях

преди 8 години

Голям майтап!Шапкар за президент!Смяяяяях!

15

Анонимен

преди 8 години

Никои от тях няма опит в Европа освен Йотова. Но и тя не става, ако се мери с сегашния президент.

14

Социалист

преди 8 години

Сега демократично ще бъде ако нашите хора направят предварителни избори и ни оставят нас членовете да изберем кандидат. Иначе всичко ще бъде прах в очите, защото кандидата е ясен още отсега, а излъчването на 6 човека е прах в очите.

13

Истински Комунист

преди 8 години

С риск да помрача еуфорията на левицата, ще напомня малко фактиПри БКП на БаЙ Тошо:Нулева безработица и 100% пенсии за всички, напълно безплатно образование и лечение, ниска престъпностПри БСП:Безработица и липса на осигуровки(няма кой да накара часника да ти ги плаща), образованието и лечението не е по джоба на всеки, престъпнистта особенно ромската избуя именно при БСПЕ, "другари" защо да гласувам за вас?Ако на балотажа се класират ГЕРБ и БСП, ще подкрепя ГЕРБ

12

Анонимен

преди 8 години

Генерала или Нинова-кой от двамата лъже? Единият казва-"оставката ми няма нищо общо с БСП" , другия-"аз го номинирах и той се съгласи" !

11

Анонимен

преди 8 години

Ген. Радев, естествено. Янаки Стоилов донякъде може би, другото са отпадъци. Какво е това - Йотова, Миков, глупости. Мая Манолова нека си остане омбудсман, опитва се поне да върши някаква работа там.

10

?!?

преди 8 години

Има само двама който могат да вземат три гласа! И по ирония на съдбата тях ГЕРБ ги направи достойни ген. Радев и Омбутсмана Манолова без ГЕРБ и те нямаше да са някой. А тая Нинова си мисли, че тя ги е изкарала. Мъка за БСП!

9

Анонимен

преди 8 години

Дааа лош матрял! Но това са възможностите на старицата!

8

Гошу

преди 8 години

4 са за пълнеж, реално само 2-*** са истински кандидати. Нарочно пуснаха толкова номинации, че да няма време опозицията да събере компромати и да ги оплюе всичките :)

7

Малеее,

преди 8 години

шестима...., много кандидати, много нещо. Като гледам, колко са се ориентирали, плашим се. Доде ги отсее...., изборите дошли

6

Анонимен

преди 8 години

До Да гласувамеТой ще доживее ли до изборите? Оставете човека да си гледа здравето и старините!

5

Корифеев

преди 8 години

Бас държа че генералчето заговорник ще бъде номинирано. Приискало му се е да стане върховен главнокомндващ.