125

до Костов

преди 7 години

...много си елементарен, Костов...

124

Анонимен

преди 7 години

Борисов, страх ли те е. ?!?

123

Костов

преди 7 години

Защо Боко не каже причината, поради която и този генерал си подаде оставката. А тя е проста. Поради възможността чужда държава да охранява НАШЕТО, БЪЛГАРСКОТО небе със свои самолети. Много бързо се забрави поговорката, че който не храни своя войска ще храни чужда. И какво става сега, а? Дали това не е достойна причина на достоен военен? Но не - трябва да бъде оплют и то от кого - от този, който поне два пъти на ден си мени мнението, само да има излезли няколко десетки протестиращи. Пфу,гнус ме е

122

Анонимен

преди 7 години

Мотото на БСП за тези избори трябва да е:"Да свалим Винету и КОЙ от власт."Не се заблуждавайте, Винету ли е на власт значи и КОЙ е там.

121

до Винету

преди 7 години

Що не питаш баба си и дядо си от индиянския резерват кой ги натика там?Сигурно комунистите и лично Путин!?псИдеологията на Комунизма умря!Последователите й останаха, наричат се Либерали и Мултикултуралисти (по старому интернационалисти)

120

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПо твоята логика не имало проблем германците да си купуват танкове Т-34 от руснаците по време на втората световна война.

119

Анонимен

преди 7 години

Винету смята че държавата е НЕГОВА и всички трябва да му угаждат и да му се кланят.Който работи в държавната администрация да му бъде ЛИЧНО благодарен.Който "усвоява" държавни и европейски пари на Него да Му се отчита и да Го словослави.Ето в такава държава живете РОБИ и на такъв Клоун се КЛАНЯТЕ!Жалка пасмина сте вие бграците!

118

Винету

преди 7 години

А бе, в този сайт само *** ли се допускат да коментират? И защо под новината за шестимата кандидати не се допускат коментари - за да не се разбере колко са жалки всичките?

117

дц

преди 7 години

Абе, Буда-ла, посланника на САЩ в София и баба ти Меркел тЪ въртят както си искат и когато си поискат, а ти "копче" не смееш да обелиш, щото "кариерата" ти зависи от тях, нЪл тъй????Амо, ние сме си виновни, че гласуваме и избираме такива без...родници, като теб, пък после ревем и псу....ваме!!!!!

116

BURZUM

преди 7 години

Точно пък тая върти опашка да говори за мъжество е прекалено....страхопъзльо ....голяма жажда за власт в това същество некадърно

115

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев и Марешки се кандидатират, на балотажа няма да има представител на ГЕРБ.

114

Анонимен

преди 7 години

"Борисов чакал мъжка постъпка от ген. Радев, но..."Каквото кажат големите началници.Б.Борисов

113

за съжаление

преди 7 години

До Анонимен 139Боклукчийница България-клоаката на Европа...

112

Анонимен

преди 7 години

България отдавна не е независима държава!

111

Анонимен

преди 7 години

т н генерал Борисов да погледне колко офицери с подадени рапорти заради политическа кариера има в ГЕРБ: Манушев, В Радев и тн.

110

Анонимен

преди 7 години

по мъжки е да докараш държавата до положение да не може да си осигури охрана на границите и небето....

109

Моника

преди 7 години

Ама моля ви се КОЙ само говори за МЪЖКИ постъпки? Тъпанчо дето си мени мнението по три пъти на ден? Не се ли срамуваш Баце? Генерала е сто пъти по мъж от тебе! Какъв генерал си ти бе? От капитанче за една нощ произведен политически за генерал! Пожарникарски му работи!

108

Очевидно

преди 7 години

Фалшивия генерал(Боко) не търпи конкуренцията на истинските.....Добре му беше да се репчи на другите ментета като него-Д.Гяуров,А.Атанасов и прочее!Естествено,за политика в армията няма място,така че ген.Радев няма път назад.Ненчев няма нужда от коментар-тоя *диот ще ни вкара във война за рушвет в размера на един апартамент!

107

Анонимен

преди 7 години

Тиквуня пак се резхленчи, че достойните мъже избягват да имат работа с него. Само алчни женоря назначи около себе си Бокооо,сега ли разбираш че мъжете те презират.

106

до 139

преди 7 години

Много нещо се открехваш, не е здравословно.