19

българин

преди 7 години

До Анонимен 24"...Но от *** - примитивни реакции."Глупости на търкалета. Как може така да обиждаш комшиите? Ако турците са ***, тогава ние българите какви сме? Спомняте ли си онова клипче със засичането на двете коли, ония с бухалките от едната кола и избитите зъби на водача на другата? Плюс няколко бухалки по жена му и писъците " Не ме бий бе!". А случаят с Тодор от Враца? И хиляди подобни истории на диващина в ежедневието ни? Е, това ако не е примитивизъм на ***, здраве му

18

Анонимен

преди 7 години

Нормалните българи още не ги знаят тези неща(1984-89).

17

Анонимен

преди 7 години

Идете в гробищата на Кърджали и Делиормана, да видите какво са направили българите в периода 1984-1989.

16

българин

преди 7 години

Ами прави са турците! Ако в Англия и Америка направеха опит за военен преврат, те как биха реагирали? Обаче ме учудва нещо друго. Телевизиите съобщиха, че турците изискват от нас един техен човек, предател. А ние вместо незабавно да им го предадем, все отлагаме и отлагаме. А би трябвало да го закараме под строг конвой, окован с тежки вериги в Анкара. Или да поканим у нас турските специални служби, те да си го приберат. Все да угодим на запада.Може утре ЕС да се разпадне, а сме съседи за векове.

15

Интересно гробище -

преди 7 години

без гробове...Като не искат, или не им стиска, да ги погребат според религиозните и морални норми, защо не дадат телата на близките им - те не са превратаджий, или са? Колко хиляди всъщност, по тази логика, са предателите в Турция? Аз лично съм чувала, че правоверните мюсюлмани в Турция по традиция уважават бездомните животни, затова не виждам нищо лошо в това, че едно такова странно гробище ще бъде до подобен приют, освен, ако този природозащитник не е от някоя друга организация, интересно...

14

Анонимен

преди 7 години

Турция върви напред. Интересно защо само от вън критикуват Ердоган, а в Турция всички го подкрепят. Предателите трябва да си понесат последствията. Ердоган не е християнин, че да си подложи и другата буза.

13

Анонимен

преди 7 години

Мъртвия не е враг, всички гният и ги ядат червеите еднакво. Но от *** - примитивни реакции.

12

до 21

преди 7 години

Ами ти си много "нормален" ако не виждаш КОЙ стои зад ужаса в Сирия, бежанския поток и проблемите на Европа с това. Защо Англия излезе от ЕС? Кой е спонсор на ИДИЛ?Америка превзе Ирак за 24 часа а не може да се справи с ИДИЛ. Вярвате ли в това? Объркаха Украйна, Турция..още доста интересни неща ще се случат.

11

Браво

преди 7 години

Супер практика, дано и в България излезне някой мъжкар да бъде безпощаден срещу чуждите агенти.

10

Анонимен

преди 7 години

Както се отнасяш с другите, такава съдба чака и теб по късно.А в политиката господин Ердоган, днес си горе... утре долу. Като гледам какво си постилате, вашето падане ще бъде незавидно.

9

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че и Ердоган ще бъде положен в това гробище някой ден.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен:D

7

Pasha

преди 7 години

TEZI PREDATELI TRIABVA DASE POGREBAT V BULGARISTAN SHTOTO TAM E PALNO S PREDATELI A I NARODA E SVIKNAL S TIAH.

6

То има друг вариант

преди 7 години

То има и друг вариант, като закопаят Ердоган в зоологическата градина да махнат табелката с надпис "Предатели" и на входа да поставят паметник с надпис " Герои, загинали за бъдещето на Турция"!

5

boko

преди 7 години

Един ден това гробище ще бъде с ранг на мемориален комплекс. В памет на тези, които са пожертвали живота си за модерна Турция. А Ердоган въпреки икономическото чудо, премахването на корупцията като цяло, ще бъде заклеймен. След 10г.

4

отвратително

преди 7 години

и като си помисли човек , че тези военни искаха да спасят турският народ от един диктатор рискувайки живота си . а сега този народ неблагодарно им обръща гръб.но това напомня и нашата народопсихология...сигурен съм ,че ако се появи български политик който се нагърби с нужните но неприятни реформи ще го разпънем на кръст. за това и двата народа заслужават съдбата си

3

Анонимен

преди 7 години

A V BG VAOBSHTE NQKOGA SHTE IMALI 4ISTKA OT PREDATELITE ?????????????

2

троолгеносен

преди 7 години

ВВС на всяка една държава винаги са били "цвета на нацията". Затова и комунистите избиха нашите пилоти след 09.09 1944. В Турция бяха основата на ............."превратаджиите". Изводите си ги правете вие.......

1

Анонимен

преди 7 години

Ццццц......Поуката е ясна- ако ще правиш преврат гледай да е успешен.А Ердоган задава тона как да се разправят с него.Сигурно ще го погребат под клетката на глигана в зоологическата градина:-))))