41

мъни толкс

преди 7 години

Мън мън. Все едно на Юнкер са му сложили едно расо.

40

Анонимен

преди 7 години

Папа ли е имам ли е? Ако го е казал наистина е много нелепо.

39

Анонимен

преди 7 години

Исляма е бич! През 2016 та да се говори за религии е нелепо. Исляма е бич! Жалко за Европа, за ценностите на европейците! Жалко, че връщат света в неолита.

38

Анонимен

преди 7 години

До АнализНе само исляма се налага с погроми и кланета. Всички религии са наложени по един и същи начин. Бог нито дава, нито раздава религии. Бог дава живота и здравето на човека ! Всичко останало и добро и зло е в човешките ръце, ум и сърце ! Престанете с този безсмислен спор. И този "брокер"с бялата шапка да не се прави на интересен защото такива като него учат хората в права и закони на различни противоречиви религии. колегите му ислямисти и те да не се правят на интересни. Тарикати са

37

НЕ ТОЛЕРАНТЕН

преди 7 години

Папе....айде да се хванем на бас ,че следващия и по следващия и по по следващия терористичен удър по мирни хора ще е от хора фенове на исляма!Хора с нисък интелект и първобитно мислене.Исляма е машина на времето връща минимум 500-600 години назад.От стотици религии по света само исляма прави проблеми !Има ислям има проблеми ,няма ислям няма проблеми!Много ислям ,многооооо проблеми!

36

Анонимен

преди 7 години

Ислямът може и да не е, но папа Франциск е.

35

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата между християнския, ислямския и еврейския духовен лидер ? Абсолютно никаква. И тримата се борят да защитят манипулативната човешка система - наречен религия и да запазят своите позиции на власт над другите.Това че хората се избиват и стават убийци за техните глупости, тях не ги интересува. На кого служат тези *** ? На Бог или на парите ?

34

lu

преди 7 години

Господ, никога не е изпращал юдаизъм и християнство на земята- винаги и само- монотеизъм, което е значението на думата Ислям, не религията манипулира хората а хората манипулират рлигията, на правия път са тези между хората, които Господ е пожелал,т.е честните, почтените, искрени във вярата към Единствения Господ, който на арабски е Аллах.

33

Анализ

преди 7 години

Исляма е човеконенавистна религия - налагана единствено с погроми, кланета и насилие.Това е доказателство, че тя не е създадена от един добър Бог, а от Дявола.

32

до 31

преди 7 години

,,Водачите от Християнството застават зад каузата на Исляма, защото наистина Исляма е регигия на Мира,, а християнството на терора ли е тогава бе умник, да се отказват от него? Къв си ти ***, гагаузин? Кое си предал за парички, религията си навремето? Чакай да те светна поне, масоните се опитват да вкарат исляма в Европа и целия свят, защото така ще контролират по-лесно масите.Няма прогрес и развитие при него а изостаналост, държавите които му робуват не са мръднали и с година от пра истирията

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31 Първо исляма не е религия !Второ не всеки мюсюлманин е терорист но всеки терорист е мюсюлманин

30

Анонимен

преди 7 години

Водачите от Християнството застават зад каузата на Исляма,защото наистина Исляма е религия на Мира,но кръвожадните секти,които се крият зад Исляма го правят лош в очите на хората.ТЕРОРИЗМА НЯМА ЕТНОС И РЕЛИГИЯ.

29

селякът

преди 7 години

Тоя не се спря с неговия ислям и той. Ако всички папи досега бяха като него отдавна да е изчезнало християнството. Дано стане някаква революция в Европа защото това е подигравка вече със самите нас, а тия като тоя ще са първите които ще започнат да ги изгарят-клеветниците и предателите, с кеф да го гледаш направо как гори.

28

Анонимен

преди 7 години

Масоните и ильоменатите ще спасят света.

27

ХХХ

преди 7 години

Дори и най-големите християни малко по малко застават зад исляма .......Водачите на ЕС вече са застанали зад исляма ....сега и църквата остава да направи това и май трябва да вземаме господин Калашников за шеф !

26

Умен

преди 7 години

Папата е глyпak

25

Анонимен

преди 7 години

Тоя нали като го избраха една от първите му приказки беше,че на тоя свят нямало добро и лошо- всичко било еднакво.Нещо не ми е читав тоя човек,незнам.Не го съдя опазил ме господ ама освен загриженост за хомосексуалисти и мюсюлмани нещо друго показал ли е?...

24

Анонимен

преди 7 години

Парите и лихвата ще спасят света.

23

Анонимен

преди 7 години

Някога кръстоносците са горели селища и са избивали и унищожавали всичко живо не приело кръста.Първите християни са били пак араби-копти. Когато император Констатантин разрешава християнството коптите унищожават научните постижения на римляните и изгарят най- голямата бибилиотека в света в Александрия. Днес мюсюлманите режат главите и издевателстват над всеки неприел тяхната религия и ислямския закон на ширията .Вярата в Бога и доброто за човека в никакъв случай не се нарича религия !!

22

за словото и меча

преди 7 години

Не съм дошъл, за да примиря истината с лъжата, мъдростта с глупостта, доброто със злото, правдата с насилието, скотообразното съществуване с човечността, невинността с разврата, Бога с мамона. Не! Донесох меч, за да разсека и отделя едното от другото, та да няма никакво смесване...... Никога не се страхувайте да казвате истината, такава каквато я виждате, честно и почтено.