34

край

преди 7 години

Този човек е за затвора направи телевизия с милиони от КТБ като много добре знаеше че няма да ги връща. Телевизията беше част от схемата за източване на Фонда за гарантиране на депозитите и повече от 1.6 млрд. пари от държавния бюджет. И тези във фонда и тези от бюджета са НАШИТЕ пари. Този няма да бъде съден. Няма да бъде пребит с камъни от народа. Има ли НАРОД?!

33

Sf

преди 7 години

Naijalkite politici... Xaxaxaxa

32

край

преди 7 години

Как се незагуби този човек с грозна душа. ***, предаващ всички свято и красиво. Направи най-гледаната телевизия с най-големите телевзионери защото е много кадърен? - Не направи ги с невъзвращаемите милиони от КТБ. ЗАПОМНЕТЕ добре - моите и вашите пари.

31

Анонимен

преди 7 години

Абе тези от ГЕРБ нямат ли други хора ,че само ББ слагат навсякъде. Горките.....Оттегли ли се Борисов (което въобще не ми се вярва ) с ГЕРБ е свършено. Един нямат за свят

30

Анонимен

преди 7 години

Бареков подкрепи Бареков за вицепрезидент!

29

з н а й к о

преди 7 години

Тоя що се излага така брадясал в ЕП?!

28

ха-ха-ха-ха...

преди 7 години

Браво на днес.бг! Уникална снимка са сложили на *** :)))

27

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов е новия Бареков.Еднакво нечистоплъттни са.

26

хой

преди 7 години

Абе бараката какво стана с операция чисти ръчички бе? Нали щеше да ги оправяш сичките?!Или ше кажеш че това е било само за заблуда на противника и на балъчетата? Що не се кандидатираш да те изберат за презедентин бе бараката? Знаеш ли колко ного ора ше ти гласуват на него? Дудук си се родил и дудук ше си умреш бараката!

25

Ицо

преди 7 години

Ей няма да спра да псувам гадното племе, което избра тоя клоун. Чувствата ми граничат с омраза към тези наши съграждани. Утре ще изберат и Слави за премиер, Марешки президент. Като си ниско образован селянин, не се бутай да гласуваш и тва е.

24

Анонимен

преди 7 години

Слави е мутра.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами те затова насрочиха датата така, че балотажа да е след американските избори. Иначе ще вземат още октомври да изберат някой неподходящ и как се стои мирно на килимчето пред Доналд?!!!!

22

1

преди 7 години

барек,оправи календерска,за вице,че идилията да е пълна.

21

аслан

преди 7 години

Бареков просто е ***!

20

Анонимен

преди 7 години

За какво и е президент на една губерния с която по големи държави могат да направят каквото пожелаят точно за 2 часа.Страх Ви е дори да помислите, но какво ще направи Командващия вталената БА ако на срещата си през август Путарян - Ердоган обявят, че Варна е подарък за японския император в чест на 7 милиарда години от Изгрева на Слънцето? Ще вдигнат изтребителя да направи оглед и докладва!!?

19

конюшната

преди 7 години

как можеш да разбереш кои са лакеите в политиката?просто!!!! тези които най много (лайат )

18

Анонимен

преди 7 години

Стадо тикви - цял бостан!Всичко друго - жив зян!

17

Анонимен

преди 7 години

Когато Барек нагази в политиката със запретнати ръкави, имах някакви очаквания, че ще получи симпатия, ако не подкрепа от колеги журналисти. Точно напротив - най голямата злоба и плюнки дойдоха точно от гилдията, разбира се, добре платена от босовете на престъпния свят - Мафията!

16

Анонимен

преди 7 години

Тоя беше по- анти-Бойко и от (д)еформаторите преди изборите, но след това си спомни кой кум, кой сват и друга песен запя. Лошото е, че има достатъчно ***, които да вярват на това просто момче (по-просто и от самия Борисов). Що се отнася до изборите за президент - нека първо видим кандидатите и преценим дали изобщо има годни такива или само партийни послушковци, на каишка на чужди посолства

15

kasapina

преди 7 години

Xaxaxa, pratete Bareka pri evropeiskite lideri da im govori na angliiski... Xaxaxaxa.