21

Мечтател

преди 7 години

Де да имахме този късмет - да ни управлява някой като Орбан!

20

Анонимен

преди 7 години

ФРИЙДЪМ ХАОС

19

SpaceX

преди 7 години

25 Знам Петърчо че в Македония всичко е сбъркано , знам че може и дългата ръка на Мсоква да има роля там , но това не значи че ще приема и корумпираното правителство на сегашния Премиер. Иначе си прав . Алернативата също не е цвете за мирисане .

18

Анонимен

преди 7 години

23 о разбира се такава тор като теб и без това си няма хал хабер понятие за какво е на този свят . фабрика за ....... знаеш какво , това си

17

Петърчо

преди 7 години

До 20 Анонимен ... Така ще ти отговоря... Помни че този който излезе в защита на политическия опонент на сегашния мин. председател там е Сергей Станишев и ПЕС... Да не говорим че въпросния опонент е директен наследник на комунистическата партия на Македония. Само че след разпадането на СФРЮ , си смениха името на СДСМ и нищо повече.

16

Анонимен

преди 7 години

Офф стига сте ми цитирали американските цър.вули, все едно са утвърден пример в областта----------------13 А кой е утвърдения пример КНДР ли или може би Иран , те ли са еталона за демократично развитие , неееееееееее знам за теб кой , само онова жалко човече в Кремъл , то е нали

15

Анонимен

преди 7 години

17 Петърчо ти защитник на сегашния Мин.председател на Македония ли си

14

SpaceX

преди 7 години

Какъв преход в 29 страни следяла агенцията бе, тези изобщо знаят ли къде сме на картата?------------------14 Представи си знаят дори по-добре от къде сме на картата , това им е работата

13

Петърчо

преди 7 години

Македония била с най-голям срив в демократичните ценности... може би защото народа там не позволи на САЩ и посланика им в Македония да сринат правителството за което самата опозиция тихомълком признава че е легитимно избрано. Затова Фридъмци решили че тези дето не слушкат американците са недемократични. САЩ, страната в която невинни хора биват убити само защото имат различен цвят на кожата, страната чиято военна намеса в много страни причини смърт на милионни хора по света.

12

1

преди 7 години

Македония не може да покаже срив в демокрацията !Македония е открила демокрацията ! Тя може да я закрие по всяко време !

11

Ончо

преди 7 години

Не ги разбирам тези работи, но:Цялата държава е нацвъкана с минарета построени от ислямисти.Цялата държава е нацвъкана с идоли на съветски войници със шмайзери.Катетралния храм паметник на БПЦ е на името на руски светец.Пред НС е побито *** на чужд император на кон.Структоро определящите ни фирми са чужда собственост.Повечето медии са собственост на олигарси или слугуват на такива.И т.н.т.И понеже не разбирам, кажете, какво демократично има в това /къде е власта на българския народ ?

10

Анонимен

преди 7 години

Какъв преход в 29 страни следяла агенцията бе, тези изобщо знаят ли къде сме на картата?

9

Анонимен

преди 7 години

"Американската неправителствена организация следи прехода в 29 бивши социалистически страни и съветски"Офф стига сте ми цитирали американските цър.вули, все едно са утвърден пример в областта. С тяхната пародия на демокрация не са никакъв авторитет в тази област, в Европа има много повече демокрация, отколкото отвъд гьола.

8

Анонимен

преди 7 години

FREDAYM XAOS DA SI TAKOVAT MAMATA PYK USA E 208 PO DEMOKRACIQ

7

До 8

преди 7 години

Не от 7 държави ние сме на осмо място!

6

демократор

преди 7 години

Демокрация е, когато тиквените политици ни налагат волята на американските концерни и на Нато. За награда, ние имаме правото да гласуваме за тях и да им плащаме огромните заплати.

5

свобода и демокрация

преди 7 години

Не искаме натовска окупация! Искаме свобода и демокрация!

4

маде ин Булгари

преди 7 години

Роската да не е болен? Още не се е изказал по въпроса!

3

Мдаа

преди 7 години

А Биби е демократ хаха спрете с плоските вицове моля ви!

2

BURZUM

преди 7 години

България и демокрация- *** и кладенчева вода...лидерите на обществото селски тарикати и мошенници ...умните хора обект на подигравки...