186

ss-wafen

преди 7 години

SpaceX. Никога не са били. Това е просто "Ник", който не случайно е изписан неправилно. Иначе дай мнение по темата тя е важната.

185

SpaceX

преди 7 години

198 От кога Waffen-SS станаха народът

184

ss-wafen

преди 7 години

Прави ми впечатление, че изключително активно се пишат негативни коментари под всяка статия отнасяща се до референдума. Това буди подозрение.

183

Анонимен

преди 7 години

от него наистина може да стане политик,защото има много чалгари и ***,които да представлява

182

Родолюбец

преди 7 години

Славчо Масона вероятно ще е следващият премиер на Тиквенландия, назначен на поста от юдео-масонската върхушка, управляваща страната от 1944 г. до днес.Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба, няма право да се оплаква!

181

Zlatena

преди 7 години

Боко тикво проста знаем ще си платил хиляди лева на герберските платени *** чудовища за да защитават всички българоубийци от герб и да оплюват хората които се осмеляват да казват истината за сегашното управление на България

180

Zlatena

преди 7 години

Боко премиерска тикво проста знаем ще си платил хиляда лева на герберските платени *** чудовища за да защитават всички българоубийци от гроб опс герб и да оплюват хората които казват самата истина за сегашнорщто управление на България

179

Анонимен

преди 7 години

Кажете какъв е смисъла от въпросите? Приемаме, че няма парламент, няма 240 хрантутници, няма и партийни субсидии и сега Ви задавам въпроса. Заплатите в бюджетната сфера или пенсиите ще станат ли да кажем като в една бедстваща Гърция? Е сега видяхте ли каква е ползата от тоя гологлав ***.

178

Анонимен

преди 7 години

ЗОРЛЕН, ЗОРЛЕН, КОЛКО ДА Е ЗОРЛЕН, СЛАВЧО ЕПТАНЪ СИ ИЗПРАЩЕЛ, КОЙ ТИ КАЗА ДА СЕ ЗАВИРАШ ПРИ ОНЯ С ПОТНИЧЕТО И БЕЗ ЗЪБКИТЕ, ТЕТКАТА С ГУШКАТА, ПЕТНОТО, ПАШКАЩИЯ МАЛЪК ТОШКУ, ОНЯ С ЦИГУЛКАТА, ОНЯ ДЕТУ КАЗВАШЕ, ЧЕ Е МНОГУ УМЕН НИЩО ЧЕ Е ОШАМАРЕН, ДРУГИЯ ДЕТО ВИКАШЕ АНАТЕМА, АНАТЕМА, ДО ТОЯ ДЕТО ИЗЯДЕ ИНДИАНСКИ ФЕКАЛИИ- ВСИЧКИ ТЕ СА ВДИГНАЛИ МНОГО ВИСОКО МИЗАТА- ХА ДА ВИДИМ ТИ КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛИШ.

177

Анонимен

преди 7 години

До nickАз пък да ти кажа в Щатите много повече се интересуват от избора на шериф отколкото на президент, ама ти откъде да знаеш

176

Анонимен

преди 7 години

Шоуто по БТВ не се гледа , стола се клати ! Ще гледаме " Шоуто на Слави " в парламента благодарение на плебса в БГ!!! Журналиста стигна до Европарламента , а този и пее и танцува...!

175

nick

преди 7 години

До Анонимен"Значи в щатите като си избират шерифите са популисти, така ли ?"В САЩ хората гласуват за републиканци или демократи.. никой не гледа името на съдията, шерифа, или кварталната *** за която гласуват..

174

181

преди 7 години

Едно е сигурно - от теб са по-велики!

173

Край

преди 7 години

Славчо с ферари назад да кара не можете да го стигнете. А плюйте сега майсторчета. Плюйте до обезводняване.

172

Анонимен

преди 7 години

Значи в щатите като си избират шерифите са популисти, така ли ?

171

селякът

преди 7 години

,,зорлем,, може да използва само човек учил до четвърти клас в някое планинско село до което можеш да достигнеш само с хеликоптер, или пък журналист от ДНЕСБГ. Официалната дума е ,,насила,,

170

Анонимен

преди 7 години

Много за велики се взеха и Слави, и сценаристите му.

169

рънте

преди 7 години

И едно "Ферари" с цвят червен- едно за теб,две за мен.....

168

Анонимен

преди 7 години

до 174 LOLПо твоята логика не трябва да иma и парламентарни избори, защото народа не знае кого избира на власт! Тъ.пак смешен!

167

Анонимен

преди 7 години

Да, то остава и този чалгар да влезне в парламента и вече ще сме ударили абсолютното дъно!