63

От 77 До край

преди 7 години

Много си заблуден чадо. Аз никога не съм пил биричка или друг алкохол пред блока. Не че не пия изобщо, но не и по този начин. А за твое сведение съм прочел толкова книги и учебници през живота си, колкото ти не си виждал на едно място. Имам висше образование и работя по специалността си от самото завършване. За свободното си време си имам хобита, с които разпускам.

62

Я

преди 7 години

Наближават избори и се започва пак с невероятните глупости по медиите ...

61

Край

преди 7 години

А и не можеш САМ да прецениш колко си добре докато вечер пиеш биричка от найлонка пред блока. Трябва да спреш да го правиш и да започнеш повече да четеш, повече да пътуваш и да гледаш.

60

добър ден спите ли?

преди 7 години

Добра шега!Дайте още майтапи и лакърдии-например че сме по-напред от САЩ!

59

Край

преди 7 години

Първото по което се сещам че България е по-добре от Румъния са магистралите. Румъния има под 100 км. магистрали. Цялата област Влашко -между Карпатите и Дунава е много бедна. Не е далече - идете и вижте. Трансилвания е селска област със сравнително добър стандарт. Разбира се добре са и големите градове. Брашов Сибиу Тимишуара, Букурещ са богати градове.

58

Родолюбец

преди 7 години

Безспорен факт е, че до 1944 г. България е била 1 на Балканите в икономическо отношение и средно развита европейска страна, а българският златен лев е бил чътвъртата най-стабилна парична единица в Европа! От 1944 г. до днес юдео-болшевишките *** превърнаха Велика България в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви. Но за всичко това е виновен самият народ, който се отрече от своя Бог и започна да служи на новите си господари в името на своя нов бог - мамона!

57

Анонимен

преди 7 години

Поредната Голяма Лъжа. Стига толкова манипулации. Писна ми да ми обясняват колко съм добре. Нека сам да преценя това.

56

Анонимен

преди 7 години

До Милионер Гусин забогатял по време на разрухата. Никой не очаква от вас да сте недоволен от стауквото.

55

:)

преди 7 години

До Анонимен 68 Предлагаме да спреш да повтарят една и съща опорна точка и да коментираш данните конкретно. Тро.ленето ти е срам, да.

54

Анонимен

преди 7 години

До КрайДай критериите, по които Румъния е по-зле от България. Цитирай! Те хората така правят - заминават веднага като разберат, че някой е по-добре. Така целият свят би се събрал в Швеция с резултат 100 от 100. Логика от местния хоремаг извади.

53

Анонимен

преди 7 години

До КрайДобрите връзки на властта с Меркел дават резултат - получават пропагандна подкрепа да се закрепят точно преди избори. А може би ти не си де.бил и си схванал, че в случая няма за какво да се гордееш и радваш?

52

Край

преди 7 години

Оказва се че добрите връзки на Германия с България даже сто години още дават резултат. Меркел осигури на България бая парички последните десетина години. Добре-зле това е. Ниш в момента е по-зле от ВСЕКИ областен български град.

51

Край

преди 7 години

По интересно е сравнението със Сърбия. Преди 10г. Белград беше по-хубав и поддържан от София. Вече не е. Сърбите стоят разкарачени между ЕС и Русия и кинти от никъде. Путин го кара на потупване по рамото и вечна дружба а ЕС им дадоха пари само за ... магистралата Ниш -София. Строй я ... Трейс. Шах с пешката.

50

Край

преди 7 години

И това че на някой Румъния му се вижда по-добре от България пък той не заминава за там също не мога да го разбера. Букурещ ви е на сто и километра от Русе - ни ще ви мъчи носталгия ни ще ви липсва родата - даже и колети с рикия може да ви праща че румънската цуика ич я нема.

49

Край

преди 7 години

Изследването отчита много показатели и е със сигурност вярно. Ако пиете с приятели биричка от найлонови бутилки пред панелката можете да го оплювате с кеф. София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора и донякъде Русе са си едни прилични европейски градове. Ако не го усещате потърсете причината във вас.

48

:)

преди 7 години

До Анонимен 80-тото ни място от 100 държави по благосъстояние не може да се опише, като "най-бедни при свръхбогатите". А ако се запазят тенденциите, ще вървим само надолу. Пак според американски изследвания. Трябва ни промяна, а не пропагандни статии в продажни медии. Членството в този клуб ни дава само един бонус - надуват ни резултата в сектор демокрация, свобода на словото и пр, но ние най-добре си знаем каква деморкация има у нас, колко няма корупция и колко е свободно словото.

47

Родолюбец

преди 7 години

До Анонимен 61Уважаеми другарю, може нищо да не съм направил за Родината си, но поне не съм я предавал и не съм бил *** и марионетка на национални предатели, като тези от ГРОБ и всички останали управлявали от 1944 г. до днес!А фактът, че понастоящем Румъния е много по-добре от България, съвсем не означава, че плюя по Родината си, но какво друго да очакваш от болни гербаджийски мозъци.

46

вервайте на медиите

преди 7 години

Разгледахме основните критерии, оказа се, че по тях румънците са по-добре. Да видим и демографските. Румъния намалява с 0.23%, България с 0.89%. Средна възраст в Румъния - 39 години, в България 42. Това, при положение че живеят по-дълго от нас, но сигурно ще е защото здравеопазването ни е по-добро. И ето как предпоследното ни място в Европа, е превръща от медиите ни в голем "успех". А дори Румъния изпреварваме по някакви неясни и съмнителни сметки.

45

вервайте им

преди 7 години

Стана ясно, че сме далече зад всички европейски страни освен Румъния. Гледаме основните показатели - GDP PPP за Румъния 19900 долара, за България 16500. Безработица - 6.5% Румъния, 9% България (реална 45%). Растеж - нашия по-нисък. Корупция, здравеопазване, свобода на словото...това са критериите, по които би следвало да сме ги изпреварили. Да, ама не. Ако разгледаме всеки критерии отделно, излиза че и по тях сме по-зле. Дефлацията заради борда е единствения ни реален бонус, ама дали е бонус?

44

до 54

преди 7 години

А нещо конкретно да коментираш?Пещерняка от Люлин 6 е запознат с данните на тия "най-големи умове",а ти дори не си им разгледал класацията, камоли да я анализираш. Подават ти опорната точка и ти на базата на 2 пропагандни реда спамиш удобните глу.пости. Факта си е факт- предпоследни сме и в тази класация. А критериите, по които сме получили 20 точици в повече са по политическа линия - на някои не им е удобно да признаят дереджето ни. Без тоя бонус щяхме да сме зад Западна Сахара.