42

Анонимен

преди 7 години

Адмирации за г-н Путин! Copocoидите пак остават с *** в устата!

41

пророка Олег

преди 7 години

Килъри и нейните рептилоподобни ссоросоидни изчадия вият на умряло, зашото Тръмп иска мир и благоденствие в света и в Америка най вече. Тия изчадия адови "демократи" искат само война и тероризъмм. Чудят се сега какви тъпотии да измислят. Готови са на всичко за пустата власт и за много пари разбира се. Естествено, както винаги при краварите НЯМА никакви доказателства за нищо, но пропагандната машина си работи. *** доказвай че нямаш сестра. Ако Килъри спечели това ще е краят на света !!!

40

дц

преди 7 години

Какво е общото?Желанието и стремежа и на двамата да защитят и съхранят държавите и народите си от либералните ценности на новата идеология на западните демократи с ярко изразен необолшевишки интернационализъм - по-известен, като мултикултурализъм!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Свързва ги демагогията и популизмът, както и това, че само дебилни комплексари ги харесват

38

Анонимен

преди 7 години

Във "великата американскадемокрация" американцитеще изберат за президенттози, който им бъде посоченот Путин. Това ме устройваперфектно.

37

ивчо

преди 7 години

ей ,в таз омраза към Вовата и заклетия капитслистТръмп русофил ще изкаратв.Болни мозъци сте, смешни погледнати от вън от чужбина. Делящи всичко на левски Цска, седедари бесепари, русо гили, фоби. онречена нсция

36

Анонимен

преди 7 години

"А изданието "Дейли бийст" писа, че "според някои официални лица в САЩ атаката е била съзнателен опит президентските избори да бъдат повлияни в полза на Доналд Тръмп"."А долната медийна антикампания срещу Тръмп, антикампанията на Обама срещу Тръмп, самолетите изписващи в небето "Тръмп е отвратителен", платените протестъри срещу Тръмп, твърденията, че е расист, путинист, изнасилвач и прочее опит какво са?

35

Петко

преди 7 години

Защо на всички *** Путин име виновен!не е важно кой е разбил информацията,а колко гнусна и долна е тая килъри клинтън!а каква е връзката между обама и ислямска държава?

34

Анонимен

преди 7 години

"Свързва ли нещо Доналд Тръмп и Владимир Путин?"Да, след няколко месеца и двамата ще владеят света.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64_______________________Ах, значи реалистът според Вас е човек, който папагали чужди езикови и смислови конструкции?Интересна интерпретация!

32

Анонимен

преди 7 години

Общото е, че и двамата са пичове и се радват на огромна обществена подкрепа, което естествено дразни вашингтонските мишоци.

31

Анонимен

преди 7 години

"Някои експерти споделят опасения, че ако Тръмп наистина е свързан с Русия, Москва може да повлияе на резултата от американските избори."Това, което ги свързва е, че и двамата правят за смях и докарват до истерия американските кукловоди, които в безсилието си срещу Тръмп и Путин, преминаха на свободни съчинения с жалки и смешни твърдения. Утре очакваме да започнат да твърдят, че Тръмп е незаконен син на Сталин...

30

Анонимен

преди 7 години

Интересна парафраза на известния предизборен слоган на БСП? Комунист ли сте? Или просто почитател на примитивната комунистическа реторика?Не, реалист съм.

29

ШибиРиби

преди 7 години

Дрън дрън чи пляс. Поредните чикииНа блядите. Под вола теле няма, просто се надяват начело на Америка да застане тозиТоталенКретен. Нещо като да сложат Цецка Цачева център нападател на националния, има да бърка вратите ...

28

Анонимен

преди 7 години

"Свързва ли нещо Доналд Тръмп и Владимир Путин?"Да. И двамата ритат илюминатски ***.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53-------------------------------------Интересна парафраза на известния предизборен слоган на БСП? Комунист ли сте? Или просто почитател на примитивната комунистическа реторика?

26

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Тръмп, получаваш Путин.

25

Анонимен

преди 7 години

Нямам представа дали между Путин и Тръмп има някаква свързаност, но няма никакво съмнение, че в последните 48 часа доста медии се опитват да внушат на ползвателите си, че тези двамата са направо сиамски близнаци!

24

ййй

преди 7 години

ъъъ

23

Taralejic

преди 7 години

Аз така разбра, че и тук има доста коментатори от "путиноИдной ваты" и атаковской "социалистичеко-коммунистической бригады". Какво правите тук "орлы козырные"? Във Русия трябва вашата помощ - тролли ватные.)) Или страх ? Там може и в затвора за такви коменти да легнете )) Към други хора -извинете ми за моят още не хубав български език))