142

АНОНИМЕН

преди 7 години

А аз , глупакът , бях сложил англичаните в графата СВЕСТНИ . Когато искаш един кон да го яздиш , трябва да го търпиш и да го храниш . България е за предпочитане пред всяка друга държава . Парите малко , но достойнството много

141

Деян

преди 7 години

Замислям се, че не е справедливо. Ние даваме на Англия млади, здрави, прави хора, започнали (една част не завършили) висше образование, за да може да им ратайстват по полята и да им чистят къщята (да се държат с тях като с изтривалки), а те ни пращат алкохолици, биткаджии и пенсионирани несретници и британската ***, пак не е доволна. Ако проявим малко шовинизъм, трябва да им ги върнем всички тези дребни, напити душици. Но ние никога не сме проявявали нещо такова.

140

бай Петко

преди 7 години

Модераторе, какво нецензурно казах, че като останат без берачи на ягоди ще ги ядат на колене направо от лехите, та си ми изтрил мнението? То е мое и никого не съм обидил, за да си позволиш цензуриране !!! Стига вече своеволия, по-добре изтривайте, които пишат на латиница според Вашите правила.

139

van

преди 7 години

До ЕмигрантаИ колко пари направи. Забогатя ли?по добре 1000 лева тук от колкото 1500 паунда в англия

138

joro

преди 7 години

а ми англичаните казват истината,българите са престъпници,мафиоти,тарикати,и мошенници,да неби да не е вярно,всеки българин го знае това но въпреки всичко се нервят като го кажaт чужденците !!!

137

Емигранта

преди 7 години

До 155:За теб всички които НЕ са в България са *** ли бе красавец?По начина по който пишат повечето хора тук ясно се вижда къде точно са лошите хора.....мога многи неща да ти кажа но имам по важна работа,а именно да правя пари,и да уча език.За разлика оттебНЕЩАСТНИК

136

бай Петко

преди 7 години

Ще си ръфат ягодите на колене, направо от лехата. "Свърши вече хубавото време, и дъждът вали" и кал до уши !

135

Гост

преди 7 години

До JokoТова, че винаги сме били от губещата страна и никога не сме защитавали позициите и интересите си не променя по никакъв начин факта, че Чърчил наистина е велик. А що се отнася до новината - бил съм в Лондон 4 пъти, имам приятели, които живеят там от 2 години, работят в областта на маркетинга в световни компании и никога никой не се е сблъсквал с измислената ксенофобия, за която се пише тук. Ако си *** естествено, че ще те третират като такава. Ако си успешен, си уважаван навсякъде!

134

СЛАВА РУСИ

преди 7 години

Руснаците хубаво ги бяха били на европейското тия англичани. ИРА трябва пак да им види сметката.

133

Анонимен

преди 7 години

В България пък се мразим помежду си!

132

Анонимен

преди 7 години

За тези от вас които се интересуват от истинското състояние на Англия нека гледат uk column news на Ютюб. Там всичко се казва без цензура и заобиколки.

131

Анонимен

преди 7 години

Момент само .....

130

Стойчо

преди 7 години

Тъкмо България започна да се оправя и сега англичаните ще започнат да ни връщат ***

129

Анонимен

преди 7 години

е так е, индиеца Е едно стъпало над източно еврпейците но ако *** знаеше и имаше култура щеше сам да си отговори защо е такаКАТО НАЧАЛО *** да се образова какво е "общността на нациите" в историческо и културно отношение и ще разбере. Това са държавите от Брит империята. Ако българите бяха част от общността на нациите щяха да ги гледат една идея по нависоко. така че не се чуди що си по долу от индийци, защото индийците СА ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТА НА НАЦИИТЕ и са един level по култивирани. *** НЕ

128

Joko

преди 7 години

Каквото и да си говорм, голямата част от енгилиазите са *** и ***....Да не забравяме, че те ни предадоха по време на преговорите в Техеран.... Да не цитирам мнението на "великия" Чърчил за България и българите.....

127

Анонимен

преди 7 години

До до 150Даже още по-лошо са се държали с индийците - те не го крият! Англичаните не се гордеят с това! Англичаните са първите в света които създават концентрационни лагери в Южна Африка и са убивали жените и децата на холандските революционери поголовно! Те не го оспорват и за тях това е национален срам! Има много писани документи по въпроса.

126

до 148 и 149

преди 7 години

Да бееееееее не са искали. Затова натискаха нашите политиците и им извиваха ръцете и ги заплашваха. Това е англосаксонската колонизираща мафия! Ще гори в ада за всичките злини които направиха на един куп държави. Знаеш ли как са процедирали едно време с индийците които отказват да им работят за без пари? Връзват ги на топа и БУМ! А с индианците? А с чернокожите? Най-долната нация. Злото на Земята.

125

Анонимен

преди 7 години

До 147"The Bulgarian authorities subsequently affirmed that the UK had the right to pardon Shields on 26 April 2008." Англичаните не са искали да го освободят но българското правосъдие се е съгласило на пардон!

124

Анонимен

преди 7 години

До 147Чети! https://en.wikipedia.org/wiki/Conviction_of_Michael_ShieldsТова че българската съдебна система е у калта не е вина на Англия! Нали сме уж били в евро съюза? Имаш ли доказателсва!

123

до 138

преди 7 години

Какво бяха "самокритични" и към животното Майкъл Шийлдс ли? Екстрадираха го в Англия и ВЕДНАГА ГО ПУСНАХА НА СВОБОДА!