21

Анонимен

преди 7 години

Аре стига сте писали като некви пробити кофи от кисело мляко, а вземете и следващият път, след около 2 месеца, си вдигнете мързеливите, комплексирани четирибуквия и отидете на протест, изкажете мнението си там, където има смисъл, не на клавиатурата, интернет-лъвове и пуми

20

Чочоолу

преди 7 години

В България трябва да се въведе апъртейд какъвто е имало в ЮАР.

19

Жоро интелекто

преди 7 години

Навсякъде пише тютюнопушенето убива, но се оказва, че и може да бъдеш убит и за това, че не пушиш. Та седя и си мисля, че и при двата варианта спасение няма я си дръпни Жоре една цигара, че много се замисли нещо.

18

Инженер

преди 7 години

Не трябва да се оставят хора без работа. Тези, които са здрави, прави и трудоспособни, вместо помощи да се наемат от общината за същите пари да ремонтират, копаят, садят, косят, поливат и пр. Трудът облагородява и няма време човек да се занимава с простотии.

17

БХК

преди 7 години

А той защо дескриминира Живко и не му дава цигари?Дори и да не пуши трябва да носи кутия за да черпи нуждаещите се роми.

16

Занзибар

преди 7 години

Аре стига сте писали като некви пробити кофи от кисело мляко, а вземете и следващият път, след около 2 месеца, си вдигнете мързеливите, комплексирани четирибуквия и отидете на протест, изкажете мнението си там, където има смисъл, не на клавиатурата, интернет-лъвове и пуми! Иначе умишлено държаният на командно дишане и полу-будна кома, черен електорат ще продулжава да беснее, как и турчин не го е правил! Днес по селата, далече от вас, утре във вашия квартал/улица/блок/вход/градинка! Народе????

15

Анонимен

преди 7 години

Застанете ми пред колата с вили и мотики, ще ви направя на пастет и после ще си покрия щетите с каското даже.

14

Криско

преди 7 години

на дъскотека са раздавашцигара не давашв кома ще падашна пътя ша са въргаляш

13

Анонимен

преди 7 години

Индийците много изнагляха напоследък...

12

нов Закон

преди 7 години

Инициятивен комитет предлага за нов Закон за връщане на първородните имена на ромите в България тоест както са се казвали при идването им по тези Земи през 11 Век , така няма да се манипулира с българките и турските имена

11

мЪци

преди 7 години

До ХХХЩото се развъждат за електорат.

10

Анонимен

преди 7 години

ммм този на снимката какъв е сладур...

9

ХХХ

преди 7 години

Имаше един велик генерал Стою Неделчев - Чочоолу , как по дяволите сега няма такива хора ? Защо тая *ина ни се качва на главата вместо да е натъпкана по *те си и от там да не излиза ?

8

Анонимен

преди 7 години

След Ко, не , ...в кома ще падаш!Нова песен веднага от Криско

7

Анонимен

преди 7 години

По неофицялна информация ромите са около 2 000 000 милиона съответно българеещи се роми и турчеещи се роми

6

Анонимен

преди 7 години

Византия е винована за легализирането на ромите по тези Земи , не само това но и ги покръстила с християнски имена

5

хелзински комитет

преди 7 години

До Анонимен 2ние разгледахме случая и се установи че има нарушение на правата на ромите. първо той им е отказал цигари, тоест ги е обидил на расова основа. после след опит на ромите са си потърсят правата, той е бягал като ги е принудил повторно да го търсят като те са се уморили от това. и трето: той е наклеветил ромите в полицията. така че имаме три нарушения на човешките права на ромите и веднага трябва да бъде осъден и вкаран в затвора.

4

Плюванлиев

преди 7 години

Не виждам какво толкова е станало. Не на омразата. Това е само един частен случай. Ние имаме къде къде по важни проблеми да решаваме свързани с международната сигурност. Да не правим от мухата слон. Бла-бла-бла...

3

Анонимен

преди 7 години

Роми в дискотека!

2

BURZUM

преди 7 години

Тия ще ни интегрират ...сега. в буса пътувах с две ромеики направо още се съвземам от културния шок...почти бях паднал в кома. ...