4

Анонимен

преди 7 години

Първото кой е този Бенев и жетата му ц.........???? Второто, през преходен период този бях едно момче котой лиза *** на всичикитите мутри! Сега DNES да не кажете е , че Бневе бил значимата фигура в крим. Този е един мошинник, като и неговата ц......ка и нищо повевече.!

3

Анонимен

преди 7 години

И к'во иска да ми каже тази ов.ца Банева- че разговорът не е записан и че по гласа не могат да разберът кой е изнудвача ли? Муахахаах...про.стата о.вца иска и нас да ни прави за о.вце. По-добре ченгетата да я подведат под отговорност за лъжесвидетелстване...понеже никой не й се е обаждал на тази и то е факт!

2

Анонимен

преди 7 години

Абе, някой да се запита откъде са им парите? Нещо данъчни, прокуратура?Всички крадци и мутри вече се наричат бизнесмени. Човек не може да си отвори бизнесче, заради това нарицателно.Както и отдавна не ми се пие Ром. Май по магазините го няма вече.Ама за това са винов и "безпристрастните" медик, които не толкова ме ги притискат (както ердоган например), а по-скоро предпочитат добре предплатените статии.Няма такава продажна държава, без никакво национално самосъзнание.

1

Анонимен

преди 7 години

Чудовища.И в злато да се облекат, пак са грозни и отвратителни чудовища.