5

мИнДИЛ

преди 7 години

Не е нормално най силните държави които управляват континента, да имат толкова слаби лидери.Това чивтокопитно животно меркел ги прикани, а сега не можем да се отървем от тях. Какво ще стане като почнат всички да ни връщат джихадистите, както щяха да го върнат последния атентатор.

4

Анонимен

преди 7 години

Оланд, оставка! По време на твоя мандат се случиха най-големите терористични актове в историята на Франция. Ти си мишка, не си мъж, нямаш топки да управляваш такава голяма страна. Някой истински мъж-католик с ценности, трябва да поведе Франция на кръстоносен поход. Франция е на трето място по брой на ядрените глави в света - сега е времето да ги използват.

3

Анонимен

преди 7 години

То вече май няма ден в Европа в който да няма убити на верска основа. Сега да не ми обясните, че не е имало къде да паркират пред манастира и са се изнервили. Оня ден в Германия единтинейджър убил 9 и ранил над 20! И накрая взел,че се самоубил! По-смислено обяснение не бяхме чели скоро. И за да сме толерантни няма да му напишем името. Ще спираме ли свинското за сметка на халал убити хора?

2

Анонимен

преди 7 години

Вкарай вълка в кошарата, а после въй. Ливанския синдром е в ход.

1

Българина

преди 7 години

Да му кажа на оланд че средствата ги е открил свети Тервелий, т.е. КАН ТЕРВЕЛ. За прочетат нашата история за да не я повторят