33

Българин от Германия

преди 7 години

МЕРКЕЛ = ЕРДОГАН

32

Анонимен

преди 7 години

Защо нали на нас по време на турското робство ни е било много хубаво нямало е терор

31

забележка

преди 7 години

Чета радостните възгласи на редица пишещи по форума, че са щастливи от това , че Каракачанов мисли като тях. Значи ли това, че и те мислят с нивото на агент на ДС, корумпиран мръс..ник разплакал много хора? И ако това е така нека никой да не се учудва, че избираме такива "политици". Явно БГ народа не е дорасъл за демокрация...или както е писал Левски....народе, народе.... Нищо ново и преди и сега , сме за смях на света.

30

Анонимен

преди 7 години

Че те ако върнат всички арабски бежанци минали през България, ще им се наложи да изтрепят българите за да има място за арабите .Другия вариант е след Меркел да дойде на власт някой Хитлер 2

29

до 25

преди 7 години

Напълно те подкрепям, нещо повече...." Самарянството на Меркел ни обрича на терор"...именно такива ***, като този дебелокож агент на ДС ни обричат на глад,спадащ жизнен стандарт и мъка....

28

Анонимен

преди 7 години

Велика Европа и в частност Германия сега са управлявани и олицетворявани от една бездетна баба. Нищо против бездетните хора, но за да си Владетел, трябва да си перфектен във всяко отношение. Неслучайно Европа е заприличала на една съсухрена, но развратна западна пенсионерка, на каквито прислугваме по Черноморието ни.

27

Много късно беее !

преди 7 години

Добър ден ! Още преди 8 години гледах документален филм от израелски журналист на име Цви Иехезкел. Преоблечен като арабин с перфектен арабски, израелеца успява да влезне със скрита камера и микрофон в мюсюлмански клубове, джамии в Германия, Франция, Белгия, Холандия Англия. Прави се на техен брат и записва срещите им. Казват че материала го е дал на англичаните но те не му обърнали внимание. Още тогава Ихезкел каза, че в Европа исляма е бомба с часовников механизъм и ще започне от Франция.

26

А ДАНО, АМА НАДАЛИ

преди 7 години

"Каракачанов призова българското правителство да наложи мораториум върху Дъблинското споразумение докато Европейският съюз не изгради нова система на сигурност" - БИ БИЛО ЧУДЕСНО, АКО ИЗКАЗВАНЕТО НЕ БЕШЕ САМО ПОЛИЪТИЧЕСКИ ХОД, БЕЗ НИКАКЪВ ШАНС ЗА ПРОМЯНА! НО ПОНЕ НЯКОЙ ГО КАЗА, Е В А Л А!!! НЕ Е ЧЕСНО ВСЕКИ "БЕЖАНЕЦ" ДА СЕ ВРЪЩА В ПЪРВАТА ДЪРЖАВА, ОТ КЪДЕТО Е ПРОНИКНАЛ В ЕС.

25

Българина

преди 7 години

Самарянството е последното което е в немската душа, това е предателство на срещу 500 млн души, за да им а кой да работи за 500 Евро а не за 2500, към 31 декември 2015 свободните работни места в Германия са 1.1 млн, точно толкова колкото пуснаха и после засегната режима. Всичко е изчислено по немски, но държавата не е само сметки а и култура цивилизация и условия за живот които са застрашени и те ще го разберат. Германия е финито

24

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо тънките сметки се наричат "самарянство"?Откритието, че отговорните, не отговарят за нищо не е ново, но е личностен творчески процес. Освен това, отговорните никога не трябва да разбират, те винаги имат планове, които заместват мисленето!От друга страна, идиотската система "демокрация", винаги е служила само да пълни гушите на "народните избраници", които и да са те. А за капак, те винаги могат да се изгаврят с плебса, като му кажат в очите, че вината за избора им е изцяло негова

23

справедлив

преди 7 години

Так нареченото самарянство е един твърде човечен акт и протегната ръка към нуждаещите се и заслужава искрено уважение.Друг въпрос е ,че благодарността е рядко срещано чувство и че трябва да се въведе толерантност етническа и религиозна ,за да се намали враждебността

22

gafurin

преди 7 години

абе кой е този че да дава акъл на меркел човек първо трябва да си гледа нивото този е на ниво просяк и прави забележки на краля от всички гледни точки германия е напред от нас с светлинни години

21

Анонимен

преди 7 години

Що така бе нали по време на турското робство ни е било хубаво

20

ДК

преди 7 години

Аз се радвам, че поне един от управляващите мисли като мен. Разбираемо е, прадедите ни са били дейци на ВМОРО... ТРЯБВА И ДЕЛА, ДУМИТЕ СЕ ОКАЗВАТ БЕЗСИЛНИ СРЕЩУ НЕГЕРМАНКАТА МЕРКЕЛ, КОЯТО Е ТВЪРДО РЕШЕНА ДА УНИЩОЖИ ЕВРОПА, КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ХОЛОКОСТА. Да, тя е донбаска хазарка и под булото на самарянството се крие ДЕМОНЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО! Сега ще попитате, къде е ЩАЗИ, къде са германските служби... По всичко изглежда, че такива НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ТЕ СА НАПЪЛНО УНИЩОЖЕНИ ОТ ФАЩ И ЦРУ, СЪЩО КАКТО И У НАС... ЛОША РАБОТА.

19

Анонимен

преди 7 години

Тоя все по дебел става бе.

18

Розово бъдеще

преди 7 години

Извода от последния взрив е, че никой не бива да бъде заплашван, че ще го пратят на заточение в нашата мила родна страна. Нещастните бежанци са готови на самоубийство, но не и да живеят у нас.

17

Анонимен

преди 7 години

Това беше ясно от самото начало, г-н Каракачанов, защо чак сега се сещате да го кажете?

16

да бе

преди 7 години

Малко късно се сещате. Това го знаеше всяко дете, на което господарят му не е евроатлантик. Поредните предатели сте вие. Хамелеони и никакви националисти не сте, защото участвате във всичко което се случва в момента. Няма малко бременна жена или бивш негъър. Или си това което претендираш, че си или си лицемер.

15

Анонимен

преди 7 години

Меркел ги покани, криСталинка й приглася - иска да ги настани у нас, за да реши демографския проблем. Тези криСталинкини думи са гавра, която може да бъде сравнена само с циничната фраза на онази етнографка от БАН, която каза по адрес на батачани Ами, честито ви заколение!/ защото протестират срещу опитите на някои наши учени да представят трагедията на прадедите им като някаква незначителна случка/.

14

Анонимен

преди 7 години

Честито на баба Меркел за поредния взрив, със сигурност ще има и още, ха дано да и уври дъртата проста кратуна. Да са и живи и здрави бежанците, да им даде повече социални помощи та да се осеменяват и размножават.