6

Мъка, мъка

преди 7 години

Гледах мача, и трябва да отбележа, че само защото противника му беше млад и неопитен Григор успя да бие! Ако си тенисист с претенции, не може да се измъкваш срещу 107-ия с късмет!Откакто започна да се занимава с тия каки и с реклами, никакъв го няма!Григорчоо, тръгнал си по пътя на Божинов...!

5

Анонимен

преди 7 години

Сега в следващия кръг остава и да падне от младото 17 годишно еврейче под номер 370 и спокойно може да си ходи да бере кауни в Хасково.

4

хъммм

преди 7 години

Браво ,браво.

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Япончето беше много...надъхано и хвърли много усилия,затова и взе първия сет и аха да вземе и...втория.Симпатичен японец,нисичък,кривокрак,но много...пъргав.Нашият не го...гледах,за това и...би;явно това е...начина.

2

Анонимен

преди 7 години

""По-късно тази вечер Григор отново ще излезе на корта, но за двубоя си на двойки. Хасковлията и Стан Вавринка ще премерят сили с Люка Пуй и Доминик Тийм."Марийче ***, мнооого си зле! Те вече играха и Григор с Вавринка победиха драматично!

1

Анонимен

преди 7 години

това ще му е победата за тая година. повече не го търсете за тенис. Селфита, мелфита, рекламки и снимки с леля Никол.. това ще е