29

Една читателка

преди 7 години

"публикува множество предупреждения - на германски.." Що за журналисти?! На немски, няма германски дами и господа висшисти!

28

Анонимен

преди 7 години

До PizzettiСле аварията в Чернобил облака отиде над Белорусия, освен това радиацията беше в нормата. Пораженията бяха на място, радиация не се е разнясяла. Докато Фолксваген 10 години продаваха милиони коили които изпускат газове над нормата и причиняват емфизема и рак не белия дроб, при това са знаели и са го правели съзнателно като са фалшифицирали тестовете за вредни газове.

27

Любопитко

преди 7 години

До ПустинякИ като си от свестните, защо си се кръстил "Пустиняк", да не си расъл в пустинята?

26

Роби сме родени...

преди 7 години

Дабе ай стига с тия глупости... Са ще го изкарат депресиран отхвърлен от обществото не интегриран и т.н Муслиманчето си ги трепало щот така са му казали...А с това което се случва в Европа е само началото... Много проЗти и слаби политици има в Брюксел...Европа ще я изгори пак пожар... Не можеж да смесиш различни хора с различно мислене и да очакваш мир и единство... Единствено Българите търпим всичко благодарение на 500 г." Мирно съжителство" което ни накара да се чувстваме роби в държавата ни!

25

Анонимен

преди 7 години

До ПустинякВЪВ ВЕРНИЯ "САЙТ" СИ

24

Георги Шопов

преди 7 години

Коя година е била двоиката ие убиден и дръ дръ дрън.Моля сменете немскто име Али кажете коя катедрала го е изповядала сигурно е бил католик.Остава да намерите *** да ви вярват дрън дрън дрън..

23

анализ

преди 7 години

И каква стан тя ? Къде сте ве , плювачи по исляма ? Къде е "акбарската" връзка в това убийство?!

22

Анонимен

преди 7 години

А да да, стига глупости, за двойка атентат! То и аз няколко пъти съм изкарвала нечестни двойки, ама да почна да стрелям ли? Това е пълна простотия!

21

Пустиняк

преди 7 години

Любопитко. По-скоро осъзнах, че скотовете сте огромно в мнозинство, непобедимо мнозинство. Злобно, мързеливо, вечно плямпащо, мърсящо, и излючително вулгарно мнозинство от примитивни ориенталци, вземащи се за християни, но незнаещи нищо християнско. Та аз бях от по-късните, че повечето свестни и нормални вече си тръгнаха. и продължават да си тръгват.

20

Аз

преди 7 години

Ами как от къде оръжия-от ЦРУ например. Не съм сигурен разбира се, даже се и съмнявам. Може да е от някъде другаде в САЩ. А може и САЩ влобще не е намесена.

19

Анонимен

преди 7 години

Хъм... оръжие от къде? Патрони от къде? За да стреляш, също трябва кое що да понаучиш. Та, нещо по въпроса да споделите като информация? И как така съобщиха за още нападения, пък той бил самотен каубой?....

18

Любопитко

преди 7 години

До ПустинякПустиняк, а ти защо избяга в готиния Мюнхен, да не би да си о *** л бащината си къща и си я превърнал в "в мизерна територия-***"

17

Любопитко

преди 7 години

До Анонимен"На някои хора им е много трудно да преглътнат факта, че може да се случи нападение без да има връзка с исляма или с тероризма."Мъкааа, и Путин този път не са изкарали виновен.

16

Зи

преди 7 години

Не е вярно. Това не е истински ислям. Истинския ислям не казва да убиваш. Поне така се надявам, де.

15

Пустиняк

преди 7 години

ееех, на кой ако не на бг форумния кибик ще му е най-ясно цялата конспирация. Като си седи вкиснал в панелката и смучи парцуца. Той с четене не се занимава. Да се чудиш как, като бг форумното кречетало е толкова прозорливо, живее в мизерна територия-*** управлявана от по-прости и нагли създания, дори от него. Германия е чудесна страна за живеене, да не говорим за Мюнхен колко е готин.

14

Любопитко

преди 7 години

Начи, "Сонболи е бил подложен на издевателства от връстници от турски и арабски произход", след това, "Преди няколко години е бил ограбен и се е обръщал към полицията след побои", полицията се почесала по зад ника, а журналистите категорични, "18-годишният престъпник"И никой не се опитал да помогне на момчето.

13

Как така?

преди 7 години

До анонимен 3, то и на мене и на сестра ми не ни е лесен живота. Обиждаха ни доста. Това значеше ли, че трабваше да стреляме? Никога няма да съжаля този, това са човешки животи, това са ХОРА! Да стреля, ама поне да не убива! Нормален ли си бе? Ами замисли се ако един от тези хора беше някой твой близък, щеше ли да го съжалиш?

12

Анонимен

преди 7 години

pak e myusli

11

Анонимен

преди 7 години

Каква трагикомедия се разигра в Гермния! Чак старите гърци биха се разплакали от жалост и съчувствие за двойкаджията-терорист. Ами така е като там няма шестици за религия, инача тоя би бил пълен отличник.

10

Анонимен

преди 7 години

Има поговорка: "Гузен, негонен се застрелва."