42

Анонимен

преди 7 години

Няма как да е бежанец. Ако кажат чее бежанец убил невинни хора знаете ли какво ще се случи с бежанците? В германия ще настъпи апокалипсис а баба меркел ще я разчленят. Затова по добре да кажат чее германски гражданин от ирански происход по меко звучи. Нали? А зомбитата да вярват!

41

Неа

преди 7 години

Не бил издържал на това че идват прекалено много бежанци ? Ами той самия е бежанец ? Ами ние какво да кажем ? Ние които вече няма на къде да избягаме ? Като вземат да се изказват някакви псевдо психолози адски започвам да се дразня ..

40

SpaceX

преди 7 години

46 Да те упътя Чемодан Вокзал и Москва , площад Героите на Плевен , там ще намериш нежни твои съмишленици. Чел съм че там е твоето царство господарство

39

Смешна пропаганда

преди 7 години

Съвсем случайно е иранец и мюсли. В началото пееха, че бил неофашист :) Меркел унищожава Германия и цяла Европа.

38

Анонимен

преди 7 години

С две думи сегашните деца и младежи са 80% ***.Нито им се работи само в нета киснат пият и пушат без никакви цености и слаба психика.От 90 набор нагоре за нищо не стават повечето

37

Revolution_

преди 7 години

До Анонимен 37Ако тръгне някакъв райх от Германия смятай, че във всички европейски държави ще има националистически анти-ислямски гвардии и ще изгорите. Не стига, че мюсюлманите из цяла Европа са като на гета, не работят, чакат на социални помощи, раждат по куп деца, поят ги, хранят ги, ами и вършат атентати срещу християни. После не се чудете ако намалеете в Европа като е-врейте.

36

Неа

преди 7 години

Мога да препоръчам на психолога както и на всички които се интересуват книгата Психология на тълпата . Там се обяснява доста . Разбирам , че не искат да настройват обществото едно срещу друго и да има нетърпимост към бежанци ама трябва ли заради вашите интереси да загиват невинни ?

35

до 45 SpaceX

преди 7 години

И ти ли си психо лог ?.

34

SpaceX

преди 7 години

44 Защото си нормален и се опитваш да намериш изход

33

SpaceX

преди 7 години

Едно е да те заредят с шахидския колан и да те взривят дистанционно за по-сигурно в случай че се откажеш и се уплашиш , а съвсем друго да стреляш по хора или да ги колиш с брадва. За това се иска съвсем друга нагласа и състояние на психиката . Дори оня с тира му е било по лесно , просто е натискал газта и е въртял геврека докато не са го застреляли , докато тук става въпрос за чисто психично отклонение

32

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ги оправдавали бе. Не ви е срам. Осъзнавате ли изобщо, че подкрепяте терористи. Едва ли на някой роднина от загиналите му пука дали тоя е терорист или амок. Или че бил млад и лабилен. Това е убиец точка..... Аз също съм на 18 живея мизерен живот и мразя богаташите ,който забогатяват по пестъпен начин но не съм тръгнал да ги избивам!

31

реалито е такова

преди 7 години

До SpaceXПрломиването на мозъци е ПО-ГОЛЯМО и от времето на комунизма.Тогава поне идеологически ни промиваха---НО оставаха традиционните ценности-Семейство,Родина,Родолюбие,Чест,Достойнство...и т.н......схвана ли сега-по-просто няма как да ти го обясня....

30

Анонимен

преди 7 години

Да, разбира се! Това, че "тревожният младеж в състояние на амок" е от ирански произход няма общо със случая! Тийнеиджърски вълнения по-скоро :)

29

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим..Чичкото с мустачките беше прав!

28

SpaceX

преди 7 години

40 А кои са Вашите ценности , Вие ориенталец ли сте или направо азиатец . Кво правите в Европа

27

SpaceX

преди 7 години

39 Имате ли представа за онова време че се изказвате. Кое по-точно като при комунизма като нямат абсолютно нищо общо.

26

Анонимен

преди 7 години

Тои психолог сигурно е луд фен на " евроатлантическите ценности" и ги поема ежедневно....

25

Да го кажем направо

преди 7 години

Сега ще се изредят--социолози,политолози,психолози.....за да оправдават безумието на евро-политиците...--точно като при комунизма.

24

SpaceX

преди 7 години

35 Защото е модерно. Виж не знам как се е сдобил с пистолета . Май в Германия не е толкова лесно колкото в Америка и би трябвало да се упражнявал някъде. Не е никак лесно да стреляш а да не говорим да стреляш по хора за да убиваш.

23

Анонимен

преди 7 години

18"18-годишните са прекалено крехки..."Да бе, видях му снимката, сигурно е над 120 кила! Креееехък...