105

Анонимен

преди 7 години

Сега всички ,от Меркел до шефа на районното в Мюнхен трябва да положат усилия да докажат, че терориста е крайно десен и сигурен член на ПЕГИДА. Така всички ще бъдем доволни и ще продължим да затриваме дружно Европа.

104

Анонимен

преди 7 години

Социалната им Система ги прави такива , мързеливи и нетрудоспособни като им дават само пари

103

SpaceX

преди 7 години

134 Това кой те излъга , бил ли си там , знаеш ли как е там

102

Анонимен

преди 7 години

Германия не може да се справи с чужденците , в Гетата няма никъква интеграция а престъпленията се увеличават за капак 1 000 000 нови наследници на всичко това до сега

101

Анонимен

преди 7 години

Божкеее, какви книги имало на тоя свят!Вече където и да бръкнеш - вони на леш!Лицемерието се оказа най-опасният световен проблем, но не виждам решение за Запада.Мисля, че ние тук все още имаме време, но дали имаме воля?!

100

Анонимен

преди 7 години

Хе, а, бе, сайта (зЕлке), НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ, ЧЕ след всеки атентат в Европа извършен от брадати, *** индивиди - мюсюлмани, ислямисти, джихадисти и други "ИДИЛисти"- НИ ОБЯСНЯВАТЕ, че били "местни", А НЕ "бежанци", или "мигранти"?---НИЕ СЕ УСЕЩАМЕ, че ни "клатушкате". Ние знаем произхода. Може да са "местни", имплантирани, 3-то поколение, за прикритие още от 50-те години, но точно те са проводника на нашествието на исляма в християнска Европа.

99

SpaceX

преди 7 години

Да внеса яснота по въпроса . Сунитите от Ислямска държава водят война срещу Шиитите от Ирак и Сирия , като последните са подпогани от шиитски Иран. Просто няма как този немски иранчанин да е от ИД

98

Анонимен

преди 7 години

а уеуе, а те не знаели "защо"! еми почвайте да им обяснявате, аз си давам целия лебенслауф като нагледен материал за обяснителни цели. с либофф.

97

INTEGRATION

преди 7 години

Не е лесно в Германия особенно без образование и квалификация , по 20 години живеят от Социални пари а всичко това подтиква до КРАЙНОСТИ няма значение каква простотоя е дали е убил изнасилил или откраднал

96

Накратко

преди 7 години

До SpaceXСледя всички немски телевизии. Да си чул/видял някъде информация за "Аллах Акбар" по време на терористичния акт? Благодаря предварително

95

SpaceX

преди 7 години

Давид е чисто европейско име дали-----------------------120 а кои са европейските имена , не са ли болшинството християнски сиреч библейски.

94

руски web сайтове

преди 7 години

10 са убитите а не 9 , актуална информация така е като четете от руски сайтове

93

SpaceX

преди 7 години

Младежът е носел пистолет с изтрити номера, тоест явно купен на черно. В раницата си е имал над 300 куршума. Откъде се е сдобил с оръжието все още се разследваТОЧКАКукувец като онези дето стрелят в Америка повлечен от модното течение в момента .

92

Тихомир Томов

преди 7 години

Давид е чисто европейско име дали !

91

SpaceX

преди 7 години

В дома на ученика са намерени много статии от вестници и материали по темата амок. Иззета е и книгата Амок в главата защо ученици убиват.

90

SpaceX

преди 7 години

Става дума за 18-годишен ученик. Родителите му са иранци, той е роден и израснал в Мюнхен. Според Шпигел онлайн името му е Давид С.

89

до Болди

преди 7 години

До БолдиИнтересно (всъщност напълно ясно) защо нашите медии услужливо пропускат да ни информират, че стрелеца от Мюнхен е крещял с пълно гърло "Алаху акбар" и се е целил предимно в деца!!!!! Дори свръх-толерастката медиа CNN го отбеляза!!!!!-------------Вярно ли е? Моля дай линк да видя статията или видеото.

88

SpaceX

преди 7 години

Прокурорът Томас Шайнкраус-Кох обяви, че младежът е имал болест от кръга на депресивните заболявания

87

анализатор

преди 7 години

то и немец да е кво значение има тва, кой му е промил главата - проповедниците които идват с "бежанците" нали???

86

Анонимен

преди 7 години

Новият ви дизайн не струва.