76

Акт или ....

преди 7 години

По голяма глучост не бях чел, терористичен акт или безразборна стрелба по случайни хора, моля някой компетентен да излезе и да обясни на нас просите хора КАКВА Е РАЗЛИКАТА ?

75

Сатанаил

преди 7 години

Странно. Иранците са шиити и се мразят с ИДИЛ! Явно нещата се променят когато се касае до убийства на християни. Един наш български екстрасенс каза че очаква атентати в Германия лятото. И позна. И аз го очаквах. То ще има и по скандинавието и прочее. Тоталния контрол няма да реши нищо. Как ще следят какво става в мозъците на тия ***. Решава да трепе и излиза с брадва и нож и се почва. *** го спри.

74

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел още ли е жива.

73

Тайсън

преди 7 години

Значи некъв тийнейджър с пистолет вдигна на крак цялата полиция,спец звена и 10 хеликоптера и блокира Мюнхен!! Ашкоулсум! В Русия просто случайни минувачи щяха да го обезвредят!

72

Василев

преди 7 години

Селяни, ама това си е чист битов инцидент, не намесвайте майката на всички мюсюлмани фрау Меркел. Те нейните деца са мирни.Агент Борисов, ФСБ & ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Крещял той аз съм германец. Аз го гледах и чух. Живея от 15 години в Германия и мога да усетя кога ми говори немец и кога чужденец. По акцента му си личи, че не е немец. Другото е само хвърляне на прах в очите на хората. С цел да се отклони вниманието от любимците на Меркел ислямистите

70

Анонимен

преди 7 години

Бъдеща световна христяно-ислямска война и България е на границата да оцелее като христянска или част от ислямска, защото народа се ислямизира.

69

Иран

преди 7 години

До Анонимен 97Иранците са индоевропейски народ, говорещ фарси - език от европейското семейство. роднини са на всички европейски народи. Това са потомците на древните персийци, арийци са, даже самото име на страната Иран иде от Ариана (не бирата, бе) и означава Арийска страна.От няколко века са мюсюлмани, преди това са били зороастрийци.

68

Ивайло

преди 7 години

""Абсолютна сигурност може да имате само в държава с абсолютно следене"Това обяснява всичко.

67

Анонимен

преди 7 години

Какъв Господ бре??? Моли се ти на някаква нарисувана картина и чакай да ти помогне...хахаха. Религиите са само средство за контрол на безмозъчната тълпа.

66

Анонимен

преди 7 години

Тия Германци са мн зле. Версията за нациста не издържа даже и 24 часа а? Мн ясно кой ще е този луд да повярва на такава небивала глупост.От самото начало бях на 100% сигурен, че нападателите са мюсюлмани. И не били сигурни дали било терористичен акт или безразборна стрелба. Каква е разликата? Починали са невинни хора как да не е терористичен акт, тия германци луди ли са или да.

65

SpaceX

преди 7 години

До Анонимен 100Значи в Германия се налага диктатура Интересно в Турция тогава какво се налага ,а в Русия , в Иран , в Китай , в Северна Корея

64

SpaceX

преди 7 години

96 Там е работата , че няма нито Господ / къде беше когато оня другият газеше деца и им смачкаваше главичките с тира/ нито някакъв Божи съд нито АД . Просто есть человек есть проблем , неть человек неть проблем. Днес ни има а утре ни няма и няма нищо друго няма нито РАЙ нито АД Когато настъпите мравката, тя изчезва смачкана

63

Анонимен

преди 7 години

Някой не твърдеше ли, че и българите сме с ирански произход?

62

SpaceX

преди 7 години

93 Елементарно Уотсън , ако е така както казваш излязъл е от ОЕК / Olimipia-Einkaufszentrum/ след като е пострелял там на воля , пострелял е малко пред Мака и е слязъл в метрото да постреля . Има ли нещо конспиративно за неразбиране

61

Анонимен

преди 7 години

Интересно !. Как един стрелец е стрелял едновлременно на три места в града, ресторант , метрото и мола ?. Ей, по всякакрв начин се мъчат да убедят хората , че това не е терористичен акт а дело на един психар.

60

SpaceX

преди 7 години

89 Кое по точно не е обяснено и какво обяснение ти дава религията

59

Хайдут Сидер

преди 7 години

Да, де. Канят се да следят всички освен имигрантите. Те могат да си хвърлят документите и да шетат през граници накъдето си пожелаят. Не само няма да ги арестуват, но и ще ги хранят, обличат и подслоняват даром.

58

гавраил

преди 7 години

Всички ще горите в бГеената огнена ,покайте се изчадия на сатаната

57

Анонимен

преди 7 години

Ще кажа само, че религиите се ползват с политическа цел, но науката не обяснява 0.01% от случващото се наоколо.Довода с 21ви век и религиите е смешен.