46

Резервист

преди 7 години

С приближаването на руски самолети до въздушното пространство на Република България Русия иска да покаже на Ердоган да си има едно на ум за България и да не си прави илюзии и гледа към нас.

45

Анонимен

преди 7 години

Ти гледай някой кюрд да не те изненада изотзадзе и да те скъси с една глава, да не сбъркаш кои коментари са антибългарски.

44

Анонимен

преди 7 години

Антибългарски са коментарите на русофилистично настроените българи. Знаем, че те дават мило и драго за благото на матушката. Протурските коментари вероятно са от чувстваш се турци и тях мога да ги разбера, но българин да милее за раша за сметка на родината си не мога.

43

До 41

преди 7 години

Като гледаме ти как си я научил историята, не, мерси. Поне не твоят вариант. По-добре неуки!

42

Анонимен

преди 7 години

Всички двусмислени и антибългарски коментари са плод на турската намеса във вътрешните работи на България. А турците и турция нямат място в Европа. И бой ще има и другото, но турция няма да й бъде позволено да си разиграва троянския кон в цивилизацията.

41

ОР ст. лейтенант

преди 7 години

Нещастния негодник от с. Кукорево - Ямболско. Трудовак, който е военен министър ! Боже, боже...

40

Анонимен

преди 7 години

На това ние му викахме свързочник. Тичаш с една макара на гърба напред назад.Телефонистите стояха в централата и пъхаха едни жакове в едни дупки пред тях. Най-сладката служба за връзкари. Те първи получаваха телефонограмата с УВОто :)

39

Анонимен

преди 7 години

DO 39' ALO OT ANGLIYA NYMA DA TRUGNAT , TE SI IMAT MNOGO DRUGI MESTA OT KUDETO SHTE SI VSEMAT VOINIZI OR RUSI DO TUMNO SINI I OT 1m. Do 2m. OT ANGLIYA SHTE SI PIYAT CHAYA I SHTE KOMANDVAT PARADA

38

Анонимен

преди 7 години

Доминират, доминират и пак доминират до Украйна. Толкоз са им силиците.

37

анонимен

преди 7 години

предпочитам руски самолети над бьлгария отколкото на фесовете видяхме каквоправи нато и ес да спре клането в турция вчера е убит зам кмет на един раион вистанбул

36

Анонимен

преди 7 години

Всички, които не са доволни от България и харесват турция, могат свободно да напуснат България, а не да ми пилят *** по форумите колко била хубава турция. Границите са свободни вече, живеем в 2016.

35

Кукловодът

преди 7 години

Научете малко история и след това коментирайте . Русия и Турция са имали 12 войни но в 10 от тях Турция е подстрекавана от Западните страни да се бие с Русия . Цяло хилядолетие Западните цивилизации се опитват да подтискат Русия по всякакъв начин . просто немогат да преживеят , че Русия разполага с толкова ресурс . Но с годините и особенно след Великата Отечествена Война . РУСИЯ и СССР си спечелват правото да доминират над Европа . Следователно и Турция не е враг , а клиент .

34

Анонимен

преди 7 години

Тебе те знаем колонел, теб те е страх ако няма руски самальоти.

33

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да сме точни точно сега Турция е много по-важна за Русия от нас. В този смисъл турците са много по-братушки на руснаците, недейте ревнува. Интереса клати всичко.

32

Анонимен

преди 7 години

E MA KAKVO TOLKOVA , NALI E PO VUSDUHA.!-. ERDOGAN POISKA OT PUTIN 4 KORABA S RUSKINI I DA SA S YAK PARFJHM. SA POTKREPLENIE NA MLADITE BOIZI. NE SA NATO.! - SHTOTO SI IMA NOVA MLADA ARMIYA. TA TIYA RUSKINI DA DOIDAT S TAINOTO ORUJHIE. I DA STANE RUSKO- TURSKATA DRUJHBA. KAKTO IMASHE SSSR I BKP DRUJHBA. DRUG OT SVESDEZ.

31

Цар Киров Калайджи

преди 7 години

Ми да- в нашта маала настана голяму напрежението брожение кату разбрахми,чи Ердоган изволнил нашту професори *** Анкара и сиганету няма кой къде да ни учи на азбукатъ.

30

Анонимен

преди 7 години

Телефоните? Скатавка значи:)

29

Анонимен

преди 7 години

Защо четете тези турски хибриди? Кой българин ще вдигне оръжие срещу Русия? На тези турски дермоеди им се клатят краката и им треперят шaлвapитe от Московеца дядо Иван та дрънкат. Тях ги чака нелеко бъдеще на малцинство в Кюрдистан, затова бълнуват нелепици. Нека не се смущава сърцето ви и ръката ви да не трепва срещу тези негодяи. Каквото има да стане и без тях ще стане.

28

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ефрейтор Ненчефф е роден за...генералисимус.Селянчето от село Кукорево ямболско се е взел много на сериозно като военен министър.Самородния му...талант се отпуши под вещото ръководство на Боко Тиквата,който го взе от...нищото.Боко също стана...генерал,но за една нощ,докато си беше пожарникарски майор от запаса.Как стават тези фокуси в Бокоффскат ни държавица,само мистър Сенко може да...обясни,или американският маг Худини.

27

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Е и? Мене от руски самолети не ме е страх ни най малко! Но от брадати мъже и космати жени нинджи скандиращи Алла я в бар мъ йи страх. Има защо.