19

Анонимен

преди 7 години

Да има политика в решението, защото в Русия зобането е държавна политика в областта на спорта.Интересно е дали мнението на Нейкова се отнася само за руските назобени спортисти, или счита ,че от цял свят назобените със спрени права трябва да тръгват за олимпиадата.

18

опетков

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! Некомпетентен си. Когато в една страна държавната допингова лаборатория унищожи 1500 проби на атлети, които е длъжна да пази 10г., след което шефът и забегне в САЩ, защото двама негови колеги са починали скоропостижно и започне да вади кирливите ризи на олимпизма и конкретно как са сменяни пробите на руснаците в Сочи, какво може да направи съсдът, освен да отстрани въпросната страна. Българските щанги са наказани за много по-малки провинения, защо не плакахте тогава, патриоти?

17

опетков

преди 7 години

До анонимко Китайците отдавна са в кюпа , като изявена червена диктатура и скоро ще им лъсне ***. Там ще падат глави, а не оставки.

16

Анонимен

преди 7 години

Репението на съда е напълно справедливо и аз го подкрепям.

15

опетков

преди 7 години

Руснаците сами си вкараха автогол. Бившият им шеф на лабораторията за допингов контрол избяга в САЩ от страх да не получи инфаркт както двама негови колеги. Целият допингов случай се базира на негови свидетелства, които никой в Русия не може да отрече и сега реват за политически репресии, а случаят си е криминален-престъпления, извършени от държавни служители- агенти на екс КГБ. Имената си сменят, но методите-не. Това е резултат от имперското самочувствие на руснаците: ние сме недосегаеми.

14

Анонимен

преди 7 години

Масовото взимане на допинг не е основателна причина???Наказанието е напълно заслужено - нека им дадат урок, че всяко прегрешение се плаща!

13

анонимко

преди 7 години

Създава се опасен предцедент-днес ще е "тази" неудобна стана,следващия-ще е "друга" неудобна страна.Очаквам следващия път да са китайците,поради нарастващите им гео-политически амбиции.Ще видим и няма да се изненадаме.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Те понеже хамериканските атлети хич не взимат допинг. Ама, изобще ! Никак, ви казвам !Тях обаче не ги хващат.И руските не ги хващаха, докато Русия играеше по свирката на Америка ...Сега обаче изведнъж целият руски спорт се оказа на допинг !

11

опетков

преди 7 години

До АнонименВ случая не е точно така. Цялото семейство се е хранило с откраднатото от няколко и си е траело след като е знаело за това. Освен това на "невинните" атлети ще бъде разрешено да се явят като индивидуални състезатели.

10

анонимко

преди 7 години

Допингиращите вещества,в по-голямата си част са разработка на щатски лаборатории.И се предлагат на щатски спортисти,до момента в който влезнат в забранителните списъци.През това времи се разработват нови и т.н. А старите,които вече са в списъците,се предлага и на останалите спортисти и който изгори-изгори.В конкретния случай,доклада и решението са чисто политически.

9

Анонимен

преди 7 години

А га зобихти зобъ беши красиво,а?

8

Анонимен

преди 7 години

Грозно, но справедливо!!!

7

до 4 Болни мозъци

преди 7 години

Много точен ник " Болни мозъци". Как сами се издавате русофобите наркозависими обратни.

6

Анонимен

преди 7 години

Типично руското оправдание:"Хванали са ме на пангара, ОБАЧЕ И ДРУГИ ПРАВЯТ СЪЩОТО!"А бе правят, да, преди три години изхвърча една американка. Обаче само в Русия това е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА! Ръководи се от министъра на спорта! Участват тайните служби!

5

Анонимен

преди 7 години

Нищо не си вярва. Всеки що годе приличен спортист ЗНАЕ, че няма шанс да си лидер в спорта без огромни количества химия. Това, че някои се проверяват всеки месец, а други, никога освен на официални състезания е ясно.

4

Анонимен

преди 7 години

Точно това изказване е аргумент, че на Русия, България и други НАИСТИНА трябва да се гледа по различен начин! Тия атлети са с повредено мислене. През цялата им кариера, през цялото им обучение, са ги облъчвали отвсякъде с някакви безумия! Та тя си вярва, че взимането на вещества е нормално, редно, правилно и е единствения път към успеха! Само трябва да се криеш. Ролята на министерства, държава и т.н е да крие. Та тя вярва на това!

3

Анонимен

преди 7 години

Решението на съда е правилно, предвид разкритията за системно укриване на допинг- проби. Нямам съмниение и че нашите "шампиони" са ползвали непозволени средства.В САЩ, като се разбере за подобен случай, съдят уличения до дупка. Примерно, МарианДжоунс. И не излиза президентът да я защитава. А руснаци и българи са винаги невинни, винаги жертва на интриги.

2

Болни мозъци

преди 7 години

Нека се дрогират спортистите въ !!! Чувството да си жертва!!! Най- голямата кремълска опорна точка

1

Анонимен

преди 7 години

И защо трябва да се използва някакво "вещество" изобщо мила ми Нейке? Това че някой някъде някога го е ползвал безнаказано не значи че е законно и всички спортисти трябва да са дрогирани!