27

Анонимен

преди 7 години

На *** му трябва билет за влака за Асково.Нищо друго.Толкова е просто.Този НИКОЙ е свършен.До една година ще продава домати на пазара.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Друсан ли си?Тая мантра с 40-то място в своята професия просто я зарежи.Има една РАНГ-ЛИСТА в света и тяп е на КЕШ-а!!!Там *** е НИКОЙ!!!Какъвто е и в тениса.Знаеш ли колко са били 40-ти в АТП??Много ХИЛЯДИ.И да не забравяме че ритнитопковци, удри-топковци, прескочиплет-забоди глАва и всичко останали спортове са наследници на ШУТОВЕТЕ в древността.Къде си тръгнал да сравняваш лекари и инженери с тоя *** бе АХМАК?!Ти определено НЕ СИ ДОБРЕ с главата.

25

Анонимен

преди 7 години

На Гришо му трябва треньор и то за дълго време без да го сменя.

24

Анонимен

преди 7 години

Гришо, защо не игра на турския турнир в София, за да не храчат сега по теб ?!

23

Анонимен

преди 7 години

Като се хвана с тази * започна до пада надолу.

22

Анонимен

преди 7 години

Григор е на 40 място в света в своята професия. Я кажете пишещите тук,независимо дали сте лекари,адвокати,шофьори,зидари или фаянсаджии.Вие на кое място сте в света във вашата професия. Първо,сто,хиляда един милион?

21

Истински българин

преди 7 години

Гришо има пари,кара хубави коли,е..е хубави жени. Как да го обичам и да е го плюя

20

Ново двайсе

преди 7 години

До 3Аман от футболни запалянковци под новините за други спортове, особено за тениса.

19

Анонимен

преди 7 години

Гришо е 40-ти в света тази седмица. Ако това е дъното, то аз не знам какво е върха!!!Следващият българин в ранглистата е 290-ти - Димитър Кузманов, следват 489-ти Александър Лазов, 595-то Димитър Кутровски, 654 - Васко Младенов. Останалите са извън топ 1000. Вместо да поддържаме единствения българин, който ни представя добре в тениса, тук едни плюят ли плюят, защото Гришо не игра на турския турнир в София.!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Голяма шашма са тези половин милион лева дето уж ги бил получил Григор Димитров от държавата за последните седем години. Държавата ги дава уж за Григор Димитров, но почти всичките пари се разпределят от Министерството на младежта и спорта и а познайте колко от тези пари ги вижда Григор Димитров!

17

3

преди 7 години

Гришо е като Левски -отпадането е сигурно.

16

един друг

преди 7 години

Както е написано в статията, човека си изкарва добри пари и сега. Събира си ги или вече е почнал бизнес (примерно купува имоти и ги дава по наем или има някой и друг ресторант). Не си дава зор за да не си докара някоя доживотна контузия и така.

15

boby

преди 7 години

До До bobyДай линк да я видим тази справка де. Така тука аз мога да кажа, че Григор е дал 5 милиона на държавата, ама доказателствата де ги?

14

Анонимен

преди 7 години

Бързо залязла звезда звездоманията е болест

13

До boby

преди 7 години

Над половин милион лева е получил Григор Димитров от държавата , става ясно от справка, получена по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на младежта и спорта. Точната сума е 583 470 лева.

12

Мммм

преди 7 години

Еееех :)... Дай боже на всеки да стигне то това "дъно"! И аз искам да съм там и копаяяяя нон стоп.. ($$$$)Без значение какво ще направи от тук нататък, Григор така или иначе ще остане в историята като един от най успелите Български спортисти в световния спорт. Специално във тениса където конкуренцията е огромна и има хиляди кандидати от цял свят които се борят да играят на високо ниво, реално всички които са стигнали до топ 100 са изключителни спортисти. За това не може да има спор!

11

ДНЕС

преди 7 години

ДНЕС УДАРИХА ДЪНОТО. 5-олак прави разлика между Австрия и Австралия :)

10

Мнение

преди 7 години

Дали пък някоя *** от Хасково не му направи магия да се раздели с Мария и оттам мазалото започна. Все пак там живят доста орянталци с всестранни способности :)

9

Анонимен

преди 7 години

Роди се талант, умря си надежда.

8

11

преди 7 години

Марийче, мноого си зле ... Нещо като Арктика и Антарктика, все едно и също ...