5

Анонимен

преди 7 години

Абе,защо "правещите гориво" от ***,не си зададат въпроса,италианците толкова ли са глупави че не си го правят това "гориво",ами плащат,за да си хвърлят ***?!Защо не я ползват тази "златна мина",ами я прехвърлят на кенефобоклукчийницата на Европа?Хайде бе,"умници",отговорете на тези въпроси!Стига сте плямпали в унисон с националните продажници,в чието число слагам и нас,така наречените обикновени български оФсе,които само глетат,отвреме навреме проблейват и толкова.

4

Ф.С.В

преди 7 години

--Докъде се стигна ?? стари коли - дрехи втора употреба -храни с изтекъл срок препакетирани в БГ с дълъг срок в последствие- заплати като за втора ръка хора- пенсии за сигурна гладна смърт и--- и сега на втората ръка европейци - ще им внасят *** за да си унищожават природата - какъв срам и позор !! Срам ме е да се наричам българин !

3

Анонимен

преди 7 години

Живея в Бояна. Сметоизвозващите камиони отказват да вдигнат кофата ако в нея има клони и трева. Даже направо изсипват на тротоара съдържимото. Клоните и тревата са отлично гориво, но не го взимат. В същото време ще си внасяме италиански ***! Машалла!

2

klm

преди 7 години

Два въпроса:1. Няма ли достатъчно *** "месно" производство, че трябва да се внасят от Италия? Иначе няма лошо, и в Швеция съм чувал, че внасят б.оклук за преработка. 2. Защо ги извозват от Варна до Девня с камиони? Не би ли било по-евтино и целесъобразно с ж.п. транспорт?

1

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че се превърнахме в *** ами сега и в бунище.