20

Жоро

преди 7 години

До illkoКазва го кмета , не НАП !

19

Ам

преди 7 години

пълна селяния....лунапаркове пласмасови *** и катеружки. За една порция 30 кинта ..ако щеш. Пласмасови масички наблъскани и трябва да си правиш РЕЗЕРВАЦИЯ. Продаваха се всякаквии ***. Повече няма да стъпим там.....сами си го прецакахте. можеше да сте по-умни и да не превръщате рожен в слънчака.

18

Анонимен

преди 7 години

Събора в Рожен стана типично българска работа.

17

Каракольо

преди 7 години

На "Добрич мези" беше същата анархия.Безпардонно рязане на глави и тотална липса на контрол от страна на община и държава.Една касова бележка не видях някой от търговците да дава.

16

SA

преди 7 години

До доSAС такива като теб тази държавица нищо хубаво не я чака!!Щом ти се живее в ***,продължавай!!

15

Анонимен

преди 7 години

За първи и последен път пропътувам цяла България за тази се.ляндурщина. Бири, кебапчета, отврат изпълнения.

14

м дааа

преди 7 години

Прекалено голям стана последните години . Много добра си е идеята но като цяло няма достатъчна организация за толкова голямо събитие.

13

SA

преди 7 години

Със селяни и престъпници как да има събор?!За тях е ден година храни!!

12

егеявг5е

преди 7 години

наема 12000 за 3 дена добре ли е а ,така че кмета да не се прави рожен ще има ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Фолклорът ни не само е грозен, но явно като члгата има свойство да провокира агресия и селя.ндурщина. След подобни "тържества на българщината" остават тонове ***, пребити, наръгани и изнасилени.Срам ме е, .е съм българин.

10

Бай Ганьо

преди 7 години

Оти ще закриваме събора, па дай да го преместим в Софийо, па и морето също, кеф ти кебапче, кеф ти морце, хем ще ни пеят хем ще си плацикаме дупетата. Е, не вервам, че причината да закрият събору е че освиркваха Цецка. Позакъсня девойчето маненко, поизпържиха се хорицата , ама нали за това са отишли- да чуят блага политическа реч.може ли българщината да не бъде подкрепена с пламенна реч?! Па и бизнесо послъга там малко, скатаха някой левец, ама нали се учим от депутато / то той повече скатава,

9

Бай Иван

преди 7 години

Кметеее я кажи какви бяха наемите за тези обекти, че и търговците пропищяха, не само клиентите ?

8

Анонимен

преди 7 години

Да го преместят у София, че ми се изпотроши колата миналата година докато го намеря това Рожен на картата, асфалт до там няма, редно е г-н Борисов да се заеме и да тегли едно шосе или да прати сабора в София иначе е хубаво, кебапчета, бира тиферич, е малко множо ти идва от всякъде да бучат с тия гайди и да цвилят баби народно хоро ама

7

Анонимен

преди 7 години

не сериозно трява ли зареди няколко алчни ко.пр ле.та да закрият селия събор.да вземем да промененим и назионалния хим защото е политически некоректен или нещо подобно

6

Жоро с моторо

преди 7 години

До миналата седмица ревяхте че не издават касови бележки, и че цените били високи... Сега като казаха колко са глобените, взехте да пискате че не трябвало така, щото като го отменят догодина още по-лошо било... Хем сърби, хем боли... Тая знаете ли я?

5

Анонимен

преди 7 години

5, те такива като тебе няма се учудя и торби с домати и краставици да си вземат с някоя буца сирене и домашна ракия и да си нарежат салатата на поляната и да ударят по една ракия

4

Анонимен

преди 7 години

Така им се пада на всички престъпници които не издават касови бележки. Това си е не нарушение, а чисто престъпление спрямо държавата.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако си вземем кифтетата от къщи, може ли да не отменяте този прекрасен български събор! Нещо много нагласено ми се вижда, заради някви касови бележки?! Ами следете, глобявайте! Аз ще черпя с пържоли пък да ви видим тогава, туркофили хамави!

2

Анонимен

преди 7 години

do 1 Това е за назидание на всички алчни ***- докато сме на принципа ден година храни, яко наказания до откат!

1

Анонимен

преди 7 години

Ами да, нека празнуваме някой байрям по-добре! Продажници :/