34

Анонимен

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКОНаселението на Русия има положителен прираст и се увеличава. Населенито на евроатклантическа България намалява с един град годишно и скоро България ще изчезна от картата, а Русия винаги ще я има.

33

Румби

преди 7 години

Мотивът не ни влиза в работата, той е дълбоко личен, но се радвам, изключително много се радвам, че Цвети се подобрява. Желая й пълно възстановяване и пълноценен и дълъг живот, изпълнен с обич и успехи.

32

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен 39Но за сметка на това средната продължителност на живота в комунистическа Русия е колкото в Сомалия

31

Анонимен

преди 7 години

До до СЕСЕСЕРКОСредната продължителност на живота в комунистическа куба е по-висока от тази в САЩ и Дания.

30

Анонимен

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКОПреди да прегърнем евроатлантизма пенсионерите не ровеха в кофите за отпадъци за да търсят огризки от храна, пенсиите стигаха за достоен живот. А дори и да отвореха границите тогава, нашите сегашни по-старши парньори нямаш да ни пуснат, пук и никой нямаше да си остави къщата, работата и семейството да ходи на запад. А след като отвориха границите хората заминаха подгонени от евроатланическата мизерия защото останаха без работа да мият улиците и да слугуват на богатите.

29

Анонимен

преди 7 години

О, боже, ,,мисия''!По-долу от ,,мисия'', не си ли представяте човешкия живот?!?!?Затова ,,падате'', от балкони, превзети ,,принцеси'' и ,,бъди себе си'' ,,принцове''...

28

Анонимен

преди 7 години

Ами с Митьо Очите кво стана, ще пикae ли пак, няма ли.

27

Разбирач

преди 7 години

Тая Цвети е уникално красива бе!Защо баш такава яка мадама отиде зян?Дано се оправи де ама от такива наранявания едва ли може да има 100% възстановяване.

26

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен 30Населението на България намаля толкова защото партията любима и кадрите й направиха така, че това да стане възможно.Евроатлантизма няма нищо общо с това.Същност ако границата беше отворена по времето на Руското робство България още тогава щеше да остане не 6 ами 2 милиона за 4-5 години.Както казах Норвегия е страната с най-висок стандарт на живот.

25

mimoza

преди 7 години

Абе, хора! Вие съвсем сте изтрещяли. Статията е за Цвети, а вие пишете за Русия, Вапцаров, Костов и какво ли още не! Като няма какво да "кажете" по-добре просто замълчете!Аз лично пожелавам на Цвети да се възстанови напълно и да изживее един пълноценен живот! Щом Господ я опази дотук, значи нейната мисия не е свършила и има дни пред себе си!

24

до 30

преди 7 години

намалява населението на БГ в момента щото се изчистваме от хората с руски и турски гени в себе си и остават истинските българи. Като станем 6 милиона ще спрем да намаляваме и ще почнем да се увеличаваме. Всъщност то и в момента истинските българи се плодят.

23

Анонимен

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКОНаселението на България намалява с 60 хил годишно, а за 25 години евроатлантизъм намаля с 3 милиона, блозо една трета. С колко намаля населението на Норвегия за последните 20 години?

22

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен 18България е на първо място по самоубийства на глава от населенитоНай-много самоубииства по всички показатели има в Норвегия - държавата с най-голям стандарт на живот в света.Ако у нас е мизерия то 80% от останалия свят трябва да се е самоубил до сега.

21

кор за расия

преди 7 години

руските oлигoфрени и под тази статия ли трябва да си избивате kомплексите?

20

Тате

преди 7 години

И аз те обичам, Цвети!

19

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен 12Стиховете му са на български и вечни..., и актуални... Това го опрощава за всичките му забежки към македонизма. А ти кой си, колко нигови стиха знаеш по памет..Достатъчно е да знам само :Попадна в затвора на хора и стана човек.Това освен болен мозък няма кой да го измисли.Колкото до останалата му работа като поет - гола вода.Ако не беше партията, никой нямаше да чувал за тоя НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

18

младен

преди 7 години

Дано да се оправи момичето и да са и по-малки щетите по тялото.

17

Анонимен

преди 7 години

До до 20В грешка си. Русия има положителен прираст и населението и се увеличиава, а мизерната евроатлантическа България намаля с 1/3 за 25 години и продължава да намалява с 60 хиляди годишно. Като намалява само единия от трите едноса, другите два увеличават броя си.

16

фaк раша

преди 7 години

В България се живее много по-добре отколкото в Расия. рашки *** - САМОУБИЙТЕ СЕ !!!

15

Анонимен

преди 7 години

Съседката Станка мъжът и замина за Испания и от 5 години никакъв го няма и не се обажда, а тя гледаше детето сама, ама остана без работа и детето се разболя, искаше в Израел да го лекува, заем искаше да тегли, но от банката и казаха, че ако няма работа няма да и дадат заем и детето си замина без лечение и на Станка много и дойде и тя като Цвети се хвърли от 12тия етаж и се самоуби, но нищо не писаха за Станка по медиите.