28

Анонимен

преди 7 години

Поредният кьорфишек!

27

ПЛЕВЕЛА

преди 7 години

къде е? Защо не протестира срещу ръката на МОСКВА. Хелзинските оплаквачи спят ли? Или не са получили поредния транш от СОРОС

26

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се,братя демократи,от Русия!Дянков превантивно вече ги пошляпва,Плевньо им обяви хибридна война,а бат Бойко е приготвил прашката и ще им сваля самолетите още над морето!А за турската армия- да не говорим!Там нещата са регулират от "убуйто Наде" и с-ие специалистки и социал-демократунческата ни гей-бригада-застават пред телената ни ограда,запретват полите ,свалят гащите и турците изненадани побягват обратно-"друг път не видели" за "едно да се бият" жени и мъже!

25

Анонимен

преди 7 години

И къде са изчезналите кораби и вертолети ?!Дали се намериха?

24

Анонимен

преди 7 години

ердоган и вова пак се залюбиха.рускините ще друсат турски краставици

23

анонимен

преди 7 години

путин да не си прави маитап с ердоган че като нищо ще свали още един самолет на турците довериеникакво и защо е тази среща през август много е рано за срещи разговори туристи и т.н. това е ислямискатерористична територия краи с цивилизацията

22

вече

преди 7 години

Вече нито едно краварско превратче или "майданче"/както е модерно сега/, не може да мине без позволението на Русия.Нека краварите си мислят че управляват Света, вече всички знаят че това става само с съгласието на Русия.

21

Анонимен

преди 7 години

писна ми от тия азиатци руснаци и турци

20

Сатанаил

преди 7 години

Руското военно разузнаване е номер едно. То и армията им е най подготвената, както винаги е било. Хитлер за какво ги е нападнал. Имал е опасения че те ще го атакуват след време. И е решил да ги изненада. И опс фатална грешка.

19

Сатанаил

преди 7 години

Мдааа. Скъпичко ще ни излезнат лаенето на прецедента и други политици против Путин и Русия. Колко му е някъде напред във времето да си ни делнат комшиите и империята, както навремето си делнаха Полша , СССР и Райха. И без това вече чувам по алеите в парка само руска и турска реч и се чудя в Турция или Русия съм. Като не знаем да водим политика , така ще е. Няма вечни съюзници алоууу. Затова балансирана политика и що годе силна армия.

18

бръм...

преди 7 години

Ердоган : Тука има , тука нема

17

Някой

преди 7 години

Щом като Руснаците безгрижно подслушват кодирани съобщения на втората по големина армия в НАТО, и то съобщения които собственият и главнокомандващ (президента) не може да "прехване" та се налага чужди държави да му ги пре- предават.... Ега ти НАТО- то! Смешна работа!

16

CIRK i TEATUR

преди 7 години

Pulen teatur! Erdogan si igrae neo-osmanskata igra. Putin shte napravi goliama greshka ako mu se vurze!

15

свирчо

преди 7 години

" А дали е така , кой,кой ще ми каже ?Аз вървя по света и подсвирквам си даже...." Ех, Ердоган, ти размъти главите, аман.

14

Анонимен

преди 7 години

руски турист в турция- защо да се прибирам,тук е топло красиво и превратът свърши. в русия е студено грозно и превратът още не е започнал

13

иван

преди 7 години

е защо бе Путин,в теб вярвах че ще се отървем от този султан и ислямизацията на съседна държава?Заплахата за България е много голяма сега-почти до там че да спрем да съществуваме като държава?

12

Скептика

преди 7 години

Ердоган пак показва масонски знаци. Вече не знаеш - кой - кой е .

11

Анонимен

преди 7 години

По простотия и злоба не можем да ви стъпим на малкия пръст.

10

vladko putin

преди 7 години

kakto sa kazali xorata v politikata niama vechni vragove ima vechni interesi ,a interesa klati fesa

9

мнение

преди 7 години

Моето скромно мнение е, че Ердоган отлично е бил запознат с хода на преврата, правилно инсценира покушения, нападения и пр. Целта е да създаде обоснована обстановка за тотална чистка и бетонирано утвърждаване на властта си. Русия е включена в новините , като камуфлаж , за което сигурно ще получи възнаграждения от султана..