8

Анонимен

преди 7 години

Този наглец нека внимава докато се разхожда пеша с двеста, да не се блесне в някоя спряла кола. Че му отиде и краденето, и далаверите.

7

Чичо

преди 7 години

Други гледни точки по темата, освен тази на майката, не се тиражират от т. нар. "медии". Това показва, че нещата изобщо не са такива, каквито се опитва да ги изкара майката.

6

Анонимен

преди 7 години

добре че се вдигна шум. а представете си за миг съда и експертите как работят с лъжливи свидетели

5

Инж.

преди 7 години

Аман от *** коментари.Пак казвам. Ако някой блъсне моето дете ЩЕ ПЛАЩА цял живот. И не ми говорете за вина на детето. Вие *** ли сте. Без далак. Отстранена част от черния дроб. И всичко се случва в района на училище. Каквито и "секчаващи" вината обстоятелства да има, кмета е виновен и точка.

4

Анонимен

преди 7 години

До кога кметовете по места ще дерибействат и за тях няма закони?

3

Анонимен

преди 7 години

Значи кмета закарва детето в болница и сега майката е възмутена защо не са останали на място да изчакат полиция? Нея детето ли я притеснява, или че няма протокол за птп?? В Бг по едно следствие се подписват има няма 40 човека на различни етапи и различни документи - дори на теория няма как с всички да се саморазправи тов кмет, за да се подпишат на нещо невярно. Малко пресилена работа

2

Някой

преди 7 години

Тези деца няма да се научат да не тичат със 100км из града... че и на добрия, чист, и изключително честен човечец му блъснали джипа... тц, тц, тц, ужас. Плача направо...

1

Анонимен

преди 7 години

Да си понесе наказанието!Ако беше неговото дете ,пак ли щеше да каже , че се е блъснало в колата?