5

До 3

преди 7 години

До АнонименТ.е. да не позволяваме българските деца да ходят в университети в Западна Европа? Ама от псевдо националисти - ако държавата ни е годна няма да има проблем. Проблемът е точно липсата на държава. Когато това се оправи няма да има толкова избягали хора. Ти предлагаш като у комшиите - нямате право да учите в чужбина - това няма да доведе нищо хубаво.

4

Анонимен

преди 7 години

Имайки предвид демографската криза, действията на министър Кунева трябва да бъдат интерпретирани като престъпления срещу български народ. Кунева трябва да бъде отстранена от поста си и то веднага.

3

Ddd

преди 7 години

Епа я напуснах даскалото в осми клас и от тогава се занимавам с програмиране. Взимам пет бона в момента. Мислете му.

2

Анонимен

преди 7 години

Ето това ли са реформите и развитието на българско образование на министр Кунева? Да снабдяваш германските университети и германския бизнес? Браво, нацинален предател Кунева, браво! Няма да забравим това!

1

Еми то е ясно

преди 7 години

"Не разбирам какви са мотивите за това изместване на матурите. Обществена тайна е, че след великденската ваканция 12-класниците почти не ходят на училище и не разчитат на това време за подготовката за матурите.Сегашното положение матурите да се провеждат около 16-18 май, е един удачен вариант за бъдещите кандидат-студенти и в никакъв случай не трябва да са след 20 май", убедена е тя. ... еми то е ясно - да не ходят децата в Германия ами да си седят тук и да пълнят нашите ВУЗове. Да не говори