30

Анонимен

преди 7 години

И все пак, Брейвик беше прав ....

29

Анонимен

преди 7 години

Мача Франция - България през октомври ще се играе извън Франция заради военното положение.

28

demograph

преди 7 години

"Който не работи-не трябва да яде"Г.Димитров..не е чак толкова тъпо. Има още десетина мъдрости, доказани във вековете, които вкарани в закон, ще оправят света. Ако има кой да ги вкара.

27

Анонимен

преди 7 години

Не всички мюсулмани са терористи , НО всички терористи са мюсулмани !

26

Анонимен

преди 7 години

Ислямът трябва да бъде изхвърлен от Европа, за да има мир.

25

помак

преди 7 години

Психари има на всякъде,преди малко четях един как щял да убива с чукове наред,а той е християнин,това как да го тълкувам.

24

помак

преди 7 години

Всички Аяти,които са цитирани наистина са така,НО ТОВА ДСЕ ОТНАСЯСАМО ЗА МОМЕНТИТЕ НА ВОЙНА Т.Е ПРИ САМОЗАЩИТА.Грешно се интерпретират Аятите от "борещите"се за Исляма.

23

Анонимен

преди 7 години

Да се връщат в арабската или магребската си прародина.

22

Анонимен

преди 7 години

Франция нямат население както България и търсят евтина работна ръка заради печалбата като набират бедни бачкатори от колониите.

21

до 25

преди 7 години

Хайде да обясниш какво точно и колко е ограбено от колониите, че и досега се говори за това като непростим грях. Което местните племена сами са щели да разработят( живеейки в каменния век, щели да карат камилите с нефт, нали?), а лошите бели са им го взели и са си го занесли в Европа. Стига с тия глупости за ограбените колонии, ние като не сме били колониалисти, защо също сме застрашени?

20

Анонимен

преди 7 години

В момента съм в едно малко градче близо до Марсилия Казва се кавайлон тук белите франсета са около 40процента от населението всичко е араби раково е положението е цяла Франция разберете лъжат ви те не са арабите малцинство малцинство са вече франсетата това е истината .

19

религиозен

преди 7 години

аб не е религиат казва мюфтията ама не виждаме христиани да прават такива неща а само муслита,,, колкото и да се опитват да ми обясняват че исляма е мира религия -няма ка,,примерите са много, казват само мърт вият ислямизиран бил добър мюсолманин

18

До 18

преди 7 години

До За какво е статиятаДа не би у нас да е по-различно положението?Даваме не знам колко вида помощи на едни, само заради етническия им произход. Не им пречим да учат и да работят, то те не щат. Често пъти в едно такова семейство да влиза такава сума пари от помощи, каквато българско семейство не може да придобие чрез две заплати!Но те ни мразят!Изходът е:- Никакви помощи за здрави, пълнолетни хора, ако може да им се осигури работа.- Глоба за всеки търтей, който създаде повече от 1 дете

17

Факт

преди 7 години

Мюсулманите могат да бъдат напълно спокойни-докато франсетата узреят за единственото правилно решение-изхвърлянето на исляма от Франция,напълно и безвъзвратно,ще стане твърде късно!

16

Анонимен

преди 7 години

Бягат от Африка, защото Франция ограби колониите си както сега поробиха и България.

15

Анонимен

преди 7 години

Taka i triabva - STRAH! i Leopard 2

14

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е че Франция нарушава икономическите човешки права на мюсюлманите и безработицата расте а гетата се радикализират.

13

За какво е статията!

преди 7 години

Бедността е оправдание за човешката злоба. В действителност те не са бедни - повечето живеят на социални помощи, защото това е техният съзнателен избор, тъй като смятат, че другите са им длъжни - неизвестно за какво. Примитивното ислямско мислене води единствено до проява на черна неблагодарност - да живееш в прекрасна страна, която ти предоставя всички възможности за реализация, но да я мразиш. Само насилствени мерки могат да ги превърнат в що годе нормални граждани.

12

АТАКИСТ

преди 7 години

до 15У нашия край казваме така: Куче ли е, да е убито, бе!

11

Анонимен

преди 7 години

Няма религии няма проблем ...има религиии винаги ще има проблем