20

Анонимен

преди 7 години

Върнете стария облик на сайта, бре! Вие откачихте ли, що ли? Или станахте евроге.йтаци- всичкото ви да е изчанчено?

19

SpaceX

преди 7 години

Българино по големи продажници от комунистите и пръкналите се от тях патреоти и националисти няма

18

SpaceX

преди 7 години

21 Преди 1000 години Турция я е нямало а впрочем точно тогава и България почти я е нямало защото по официялни данни към 1016 година веве е попадала лека полека под Византийско владичество

17

българина

преди 7 години

Докато във властта не влязат само патриоти и националисти България няма шанс в абсолютно никоя област, спорт, политика, демография, отбрана, етническа или социална сфера. 27г без патриоти а само туркофили и соросогади. Колко години ще издържам още според Вас драги българи с тази политика? До самия край явно

16

Анонимен

преди 7 години

Че Турция върви към упадък с тоя псевдосултан, е ясно, ама това изобщо не е добре за нас. Южна България лека-полека ще се напълни с турци, които търсят по-добра държава. И няма да са бежанци, а законно дошли и установили се като у тях си. На море също не може да ходим, а за икономиката ни да се произнесат по-умни глави.

15

Българина

преди 7 години

Ес подкрепя ислямиста ердоган и исляма в Европа, примери и атентатите колкото искаш. Турция е враг номер 1 на България от 1000г

14

Анонимен

преди 7 години

До ханонимен - "Каракачанов Премиер!"оценява се високо твоето чувство за хумор.

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

И Каракачанов е заблуден относно ефективноста на...охраната на нашата граница с полицейски патрули.Те работа не вършат,само далавери.Боко пратил 200 войника от армията.На 150 километра турски участък и то силно пресечена местност,това е меко казано капка в морето.Динко от Ямбол би вършил по...добра работа,защото е надъхан,а другите са платени държавни служители и гледат ден да мине,командировъчно да...вземат.

12

Анонимен

преди 7 години

Скрий се ве каракачанска мастийке! Толкова си смешен, че не може да бъде.

11

Анонимен

преди 7 години

Ето и този си каза мнението, а къде е нашето джудже-ибрик-чия 1 ? В Москва за инструкции? И малко кеш.

10

Анонимен

преди 7 години

Точно така, кандидатурата за членство се използва като параван от Ердоган за прокарването на личните му интереси. На него повече от на всеки друг му е ясно, че ще види ЕС през крив макарон. Ако обаче не бъде спрян на този етап, ще влезе в ЕС през задния вход след време и на това трябва да се обърне сериозно внимание. Чикън е прав, Ердоган не е по-различен от Путин и американците. Различният е ЕС.

9

оффг

преди 7 години

дане стане като с крим и тук....

8

Чикън

преди 7 години

До до ЧикънЯвно е този и си го следват без да ги интересува външната намеса, както при нас например... Ислямизират си се и си ги устройва. Турците, които не искат да живеят така продължават да заливат Европа. Като изключим в по-големите градове в Турция, хората там по нищо не се различават от иракчаните и афганистанците. Кривнете за 5-6 км от магистралата в азиатската част на Турция и ще видите за какво става въпрос.

7

офффг

преди 7 години

Лошото е че турците доста неща изкупиха в България и взвха да променят историята ни ,начело с управниците ни и да казват че сме били под "чуждо управление" .Родооюбието го няма ,няма и държава няма и армия .

6

Анонимен

преди 7 години

бежанците появят ли се с картечен огън ще се напълни 1 поляна с трупове и др. маймуни ще се замислят въобще да се пробват ли на нашата граница.инак който заловите вземайте им злато, скъпоценни камъни, валута и др.цености. а загорелите граничари да ударят по едно мудо на убавите бежанки и с ритници обратно в джунглите на амазония.това е патриотизъм всичко др. е пълен ***.в урановите мини може да се използват бежанци, щото те така и така са престъпници поне нещо полезно за обществото да направят

5

Анонимен

преди 7 години

А за кюрдския геноцид в момента нищо не казвате. Арестува всички кюрдски депутати, съдии, генерали. Изолирай тоя катун

4

Чикън

преди 7 години

Путин, Ердоган и САЩ си следват интересите, за разлика от нас и ЕС. Нашата политика е самоубийствена. Вече започнаха ежедневните атентати в Европа. Вместо да интегрираме тия от 16-ти век, стана обратното. Най-ми е интересно като искат да си живеят по религията, що не си седят там?

3

Анонимен

преди 7 години

Промити ислямски кратуни. Избива свои като асад, но с типична турска примитивност. Нямало арменски геноцид, леле

2

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая Турция бе! Не разбрахте ли, че всичко това се направи само за да се отклони общественото внимание от излизането на новия сингъл на Веселин Маринов!

1

Хейтър Тролев

преди 7 години

Ердоган не е про3д , ясно му е че от 27 държави все ще се намери някой да гласува против приемането на Турция в ЕС , затова гледа да си оплете кошницата навреме.