58

NACO

преди 7 години

МЪЛЧА!? За да може да ИЗПЪКНЕ бъдещият "президент" на България,другаря Борисов!?

57

Анонимен

преди 7 години

Всички дивотиии около нас са по идея на Путин и Кремъл!Тия гноми не спряха да правят революциии

56

Анонимен

преди 7 години

Pravilno peshenie na mynystar MYTOFF.

55

71

преди 7 години

те не бяха приети вътре, а бяха инструктирани по...... домофона (или диктофона както там се казва )на сградата..... Никакъв служител не счете за нужно поне да си покаже лицето, това посланици ли са?! Страните от третия свят имат по-уважително отношение към гражданите си.

54

Анонимен

преди 7 години

А защо не е отговаряла на българи, които са търсили информация и съдействие от посолството ни там ? Хората са търсели ПОМОЩ от посолството, не да прави политически анализи на обстановката, нали?! На разсеяни ли се правите?! .. И защо правителството праща като посланици все ПРОВАЛЕНИ.И КОМПРОМАТИРАНИ ПОЛИТИЦИ?!! Защото ги назначават още по шуробаджанашка и партийна линия..Сега пратете и Костов за посланик в Италия нали ? Впрочем навсякъде в Европа дипломатическата ни мисия е под всякаква критика! С очите си видях как в Лондон българи потърсиха за информация служители от бълг. посолство,

53

някой

преди 7 години

Еий,пного прототия има в тая държава.Много зомбирани и неграмоти кумунисти.А и тоя сайт е пълна кумунистическа прототия.Да ви и на сайта.

52

Анонимен

преди 7 години

Тук няколко човека пишат глупости и излишни нападки срещу Надежда Неински,по тема за която няма какво повече да се каже.В Турция ислямизирането на малкото останали със светско мислене е във възход,като за целта се строят нови и нови джамии,чъпреки че само в Истанбул са една до друга.Населението е тотално зомбирано и няма нищо общо със сапунките,които гледате и които ви предлагат съвсем различна картинка.А ние,българите днес трябва да ЧЕСТВАМЕ,а не да отбелязваме рождението на В.Левски.ПОКЛОН!

51

екзорсист

преди 7 години

Това е "свободата на словото" при демоНОкрацията.

50

Костов

преди 7 години

А бе хора, вие сте много интересни. Как може една БЕЗГЛАСНА буква да говори? Нали ще е прецедент!

49

Българин

преди 7 години

Надеждичка не знае какво да направи или каже,и този мъж я защитава. Вместо да я отзове,че за нищо не става.

48

До 51

преди 7 години

Ти,от "синьо единство не питаш за 6-те апартамента на Цв.Цв. и за милиардите на Бойко,но се трушкаш за гаража на Надежда,а и той одавна вече не е неин.

47

Анонимен

преди 7 години

И какво повече можеше да каже?Малко ли беше изприказвано,повторено,потретено от кого ли не,та на някой му липсва и коментара на Н.Нейнски.

46

българка

преди 7 години

Госпожата от фотоса свърши и тази работа като онази от Либия.В Либия беше на плажа, може и сега да е била.Тя си обикаля света , а ние си мислим, че върши работа.Е...... заплата нали получава.Не знам до кога , а и аман от такива като нея- не реализирали се.

45

Анонимен

преди 7 години

неински едно недоразумение както и *** скапано

44

Анонимен

преди 7 години

На всички държави техните посланици отговораяха - само на нашето не.

43

Анонимен

преди 7 години

не може едно посолство да не ти дава информация, в такъв кризисен момент. много хора не са могли да се свържат с външон, освен това има и роуминг.

42

Анонимен

преди 7 години

Тази на снимката е баба Яга като по-млада

41

Учителя

преди 7 години

Надежда Нейнски е агент на КГБ и лично на Путин и Бойко Борисов го знае.

40

Анонимен

преди 7 години

Тая като се спомине и я закопат, червейте ще бегат от нея! Толкова голем неструвалник е! Даже повече....

39

Анонимен

преди 7 години

Добре е,че й разрешават само да прави глупости,вместо и да ги говори!Но... безсмислена забрана! Проблемът е,че забраната е от по-голям *** и от нея!На жена как ,с какво може да й се затвори устата?Или това ще е световен прецедент!