44

Анонимен

преди 7 години

хаха извънредно положение, хора по площадите, полицията да сваля хеликоптери...3/4 от тази новина са несъвместими твърдения, как да разбереш кое е вярното?!?

43

gost

преди 7 години

Турция ;франция;цска и нап е това е сериала продължава докога че няма други проблеми та да ги мислим и тия

42

2

преди 7 години

която е имал Хитлер. А и САЩ го наблюдават изкъсо и май скоро ще му покажат кой командва парада, че Ерди взе да се замозабравя.

41

Хитлер 2

преди 7 години

Тоя опитва да върви по стъпките на Хитлер. Запали си райхстага, отвърза си ръцете да коли и беси, сега остава както той е взел местата в парламента на комунистите, Ердо да вземе местата на кюрдската партия и ще има нужното мнозинство да прокара каквито иска закони. Разчисти армия и съдилища без съд и присъда. Достатъчно е всеки неудобен да бъде обвинен в участие в измисленият преврат, наред са газови камери за всички незачитащи шериата, добре поне че не разполага с германската военна машина

40

__________________

преди 7 години

Русия изгуби Уркайна, САЩ губят Турция... :DЯвно тече сложен процес на разместване....Турция и Русия подписаха за Турски поток -> военен самолет излетял от натовксата база в Турция свали този самолет -> разрив на отношенията... САНКЦИИ... Турция разбра, че Русия е много важен партньор и по-добре да си гледа интереса... -> извинително писмо от Ердо -> затопляне на отношенията.... -> военен преврат... Смърди на американска работа.... ЦРУ... :DВпрочем тоз Ердо си е бокл*к. но това е др. тема!

39

Анонимен

преди 7 години

Фифа. Турците са фанатици. Те подкрепят всичко турско и ислямско независимо дали им харесва или не. Такава им е народопсихологията. Колектива винаги стои над личното им усещане.

38

Анонимен

преди 7 години

реджепе ердоганя не мое го изгонят ей така.

37

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

А сега разбрахте ли за какво служат военните американски бази пръснати по половината Свят?!Не да ни пазат от Русия, а да контролират тези държави...Ако Меркел кривне от правилния път - първо я сплашват като нанасят щети за няколко милиарда долара на WV... Като същевременно насъскват опозицията за да я свлят от власт...Ако и тогава не слуша, ще се опитат да я премахнат... Ако се окаже със солидна охрана и не успеят.... Тогава се активизират десетките военни бази пръснати из Германия.....

36

Анонимен

преди 7 години

Много подкрепа, много нещо. И все с еднакви фанелки и шапки.

35

Фифа

преди 7 години

Нашите турци им се чудя на акъла. Много им харесва, че станал някой от ДПС в Парламента да говори ПРОТИВ забраната на радикалния ислям в България. Питам ги: убо, вие така ли искате да живеете? Ти що си се пуснала по без ръкави, с непокрита глава, за бурка да не говорим и се моташ без мъжа си на другия край на България? - А-а, мене са ме възпитавали да бъда свободна, ти злобееш. Никак не злобея, питам защо политически подкрепяш крайна идеология, която противорече на собствения ти начин на живот.

34

Анонимен

преди 7 години

Да , и ние си имаме Ертикван !

33

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е манипулатор като Борисов , казва на черното бяло и дори убеждава масите в това !

32

Анонимен

преди 7 години

От няколко дни следя световните форуми. Хората масово са ужасени от привържениците на Ердоган. Едиствено турците си ги подкрепят. Ужас.

31

gost

преди 7 години

Оф това зе да ставв антипатично какво ни интересува турция ние имаме лиси държава нашите проблеми нерешени зели сме да мислим тях и французите ами ажеба там горе земете мислете за нас си те добре ние да му мислим по цял ден турция франция е пък не ви ли писна да се оправят имат шефове президенти премиери кво сме ги замислили

30

Рицар

преди 7 години

Не ми е жал! Откакто са дошли през 13 век, само кръв и мизерии от тях!

29

Верно, ама

преди 7 години

До Анонимен 27Вярно е, но в интерес на истината и турците напускат Турция, с милиони са в чужбина.

28

ья

преди 7 години

и те си имат Бойко, горките хорица.

27

Анонимен

преди 7 години

Жал ме е за светските турци. Очква ги тежка съдба. Не е лесно да живееш сред ислямисти.

26

Анонимен

преди 7 години

То и Хитлер е бил подкрепян 99%, после Германия даде 6 милиона жертви. Русия подкрепяше Сталин 100% даде 20 милиона жертви. Фанатизмът е нещо страшно. В Германия се осъзнаха по-скоро още в 45-та година. В Русия продължаваха да се кланят на Сталин до смъртта му през 52-ра, а и сега 70 години по-късно още има ненормални, които се умиляват и искат да се върне. Колкото по-цивилизован е един народ, толкова по-малко е склонен да си създава идоли.

25

Анонимен

преди 7 години

До 41Орешарски-човекът на мафията начело с Кокала? Нещастната марионетка? Този който не можа да запомни имената на министрите, които му набутаха? Това бе най-нещастното парче-премиер в новата българска история! Свалиха го неговите партньори - ДПС !