10

Веско

преди 7 години

само като видя "адекватно" и политици в едно изречение и знам че е поръчкова статия

9

Анонимен

преди 7 години

На какво сте реагирали адекватно бе, алкохолици? Извадихте късмет, че нещата не станаха по-страшни, че границата ни щяха да я съсипат за точно 30 мин.Гърците бяха в пълна бойна готовност на СЕКУНДАТА. Бяха извикани хиляди резервист и даже бяха пуснали изтребители над Атина като мярка за сигурност.Та, каква точно бе нашата велика реакция?!

8

Анонимен

преди 7 години

кой те бръсне за слива *** я по скоро си влизай в червената дупка аман от разбирачи все едни и същи мутри ще ни обясняват кой бил най правилният ход

7

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте в скоро време комшите на гости. Е няма да са ни задълго и да се застояват много само за 5 или 600 години. Знам че някои няма да са съгласни и само ще ги попитам с какво ще им противоустоите на танковете и изтребителите? С на тиквата фрегатата и двата самолета които се чудят да ли да излетят или да паднат преди да са излетели?

6

?!?

преди 7 години

Тая си ги внася и оттегля вотовете само за да има новини около БСП. Скоро и избори сама ще си направи и ще си ги спечели.

5

Анонимен

преди 7 години

*** от какво разбира....

4

Калина

преди 7 години

И все пак, аз искам да питам къде е другарката Наде, която е посланик в Турция, а "адекватно" се покри?Само да кажа: п#кам ви на адекватността!Искам да се извиня за глагола, но до тук ме докарате!

3

доган

преди 7 години

Точно момента си е подходящ но кери ще размаха пръст и на тиквата

2

Вашку

преди 7 години

И как точно сте реагирали адекватно не разбрахме.Като мобилизирахте запасняците ли ? Или как,ако може да ме подсетите че се не сещам.

1

Анонимен

преди 7 години

От изключителна важност е това какво е оценила Нинова !