25

край

преди 7 години

Да живее Турската пролет. Бийте се, стреляте - Турция да стане демократичен рай.

24

Анонимен

преди 7 години

Дано да се намерят и други като този генерал и да застанат срещу врага.

23

Johny Boy

преди 7 години

САЩ са великани, продължават да въведат демокрацията в дива Азия, и ще продължат и за напред.

22

Анонимен

преди 7 години

Според източници, 15 войника са били ОБЕЗГЛАВЕНИ от поддържници на Ердоган СЛЕД като са се предали.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако Ататюрк беше жив днес, щеше да отиде в Мармарис лично и да срита *** на Ердоган в ефир. Жалко че турците не направиха нищо вчера, за да възстановят завета на един от най-достойните и прозорливи хора в човешката история въобще. Турците направиха своя избор и сега ги чака ориенталска диващина на Ердоган.

20

Лермонтов

преди 7 години

Защо превратите в Южна Америка до един, преди годинибяха сполучливи !?Балканският синдром, явно и тук си е казал тежката дума !Заради голямото разделение между самите военни в социално - икономическои политическо отношение. Защото едно начинание не би завършило никога с успех, когато колегите ти гледат от страни, без да участвуват . . . !?

19

Анонимен

преди 7 години

Сунити( ердоган) срещу шиити

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи нали Ердоган и Путин пак са си дружки.Отново са си заедно.Няма такава пародия.

17

До 23

преди 7 години

Като не ти харесва в България се изнасяй в Турция, да те разтрелят или взривят на площад или на някой мост, отивай Ердоган да ти промива мозъка и да те тъпче, щом искаш да си роб и пушечно месо, Турция е твоето място.

16

Анонимен

преди 7 години

само да питам , тоя преврат е същият какъвто се случи и в украина , там америка подкрепи преврата а тук мълчи ,,,,, защо,,,,

15

До 15

преди 7 години

Не мисля, че целия турски народ подкрепя Ердоган, подкрепят го ислямските фанатици и неговите лакеи, които за съжаление не се хич малко, но са и доста по-малко от половината население. Турция ще става все по-нестабилна, защото проблемите генерирани от налудничевата политика на Ердоган ще ескалират, най-малкото кюрдите ще натиснат *** сериозно.

14

до 22

преди 7 години

Това мнението на овчарите като тебе ли е. Много овча мисъл.

13

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как бивш шеф на ВВС не може да вдигне един самолет във въздуха и да свали Ердоган над летището като е обикалял.Още един факт - преврат срещу Ердоган и ППК не влизат в това.Издиша отвсякъде партенката на Османлията Ердоган.

12

Анонимен

преди 7 години

Не съм маннаф, но толко ми е отвратителен Плювналиева че за него бих му разпрал разпрания гъзз!

11

До 2

преди 7 години

Извинявай туркофиле, но България не е бананова република като Турция, където редовно си правят кървави преврати, на власт е абсолютен диктатор радикален ислямист и демокрацията е заменена с тоталитарен режим.

10

Анонимен

преди 7 години

Оказа се, че тези 1500 войника са най-нормалните и демократични хора в Турция, но народът подкрепя ислямския фундаменталист Ердоган. Това го доказаха по категоричен начин. Другите държави да си правят сметката...

9

ггк

преди 7 години

А той и зет му знаят ли .?

8

Анонимен

преди 7 години

Сега ще видите в демократична Турция (подкрепяна от Запада) как се действа с противници на режима. Очаквайте изключтелино "справедливи" и "демократични" юридически процеси.

7

Неа

преди 7 години

О гърците още от древността са склонни да.... Не очаквам да направят нещо смислено . Но браво на тези които се опитват да направят преврат ! Какво виждаме не са случайни !

6

Момо

преди 7 години

Ето пример за демократичен арест в султанат Турция - rusnext.ru/recent_opinions/1468670113