61

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите не са никакъв проблем и това го доказа кюрдски депутат в изказване тази сутрин."Нашия парламент беше бомбардиран от гърците и през отечествената война и сега на 15 Юли за съжаление от наши войници с бомби закупени с парите на турските данъкоплатци. Ние още веднъж доказахме, че когато е застрашено нашето единство се сплотяваме въпреки различията. Да живее Демокрацията!"Говореше с кюрдски акцент но това са думи на кюрдин.Премиерът също е кюрдин. Проблемът няма нищо общо с кюрдите.

60

Анонимен

преди 7 години

Ужас, някои военните на моста с отрязани гърла, танкове газят хора...Не е за хора със слаба психика: https://twitter/mahluklar1

59

Анонимен

преди 7 години

Дългата ръка на Вашингтон се оказа наистина много дълга! Русия няколко часа въобще не знаеше какво се случва. Сега вече разбраха, че не само в Украйна могат да се случват държавни преврати, но и в Москва. Предстоят много интересни времена.

58

Анонимен

преди 7 години

Този плах опит за преврат не е дело на военните в Турция. Това прилича на опит за автопреврат за разчистване на сметки.

57

Анонимен

преди 7 години

Дългата ръка на Кремъл се оказа наистина много дълга! Англия и САЩ няколко часа въобще не знаеха какво се случва. Сега вече разбраха, че не само в Украйна могат да се случват държавни преврати, но и в натовски страни. Предстоят много интересни времена.

56

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина имаше подготвен преврат каквито бяха превратите през 1960 г. 1971 г. 1980 г. и последният през 1997 г. едвали този с кучешкият мустак щеше да оцелее! Всички преврати в горе посочените години бяха успешни на 100 %. Просто кучешкият мустак си направи пиарче и лековерните медии му се вързаха! При преврат се удря най напред бункера на звера превземат се медиите и след това всичко си идва на мястото. Обявява се военно полежение и си иземват функциите на полицията. Нищо такова не стана!

55

Анонимен

преди 7 години

Идва и твоя ред, Путин...

54

Боже колко е лесно!

преди 7 години

Светът свикна с насилието - вчера беше Ница, днес е Турция, утре Москва/!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Следва нова кюрдска държава на територията на Турция, а не на Сирия както на някои им се иска

52

Павел

преди 7 години

Тоя съвсем изтреще

51

Атеист

преди 7 години

Не съм сигурен дали демокрацията е съвместима с исляма???

50

Анонимен

преди 7 години

изпуснаха шанса да станат нормална държава. сега тоя ще разстреля няколко хиляди и ще управлява още 20 години.

49

Анонимен

преди 7 години

Снощи се разбра, че по-опасен от Ердоган е самият турски народ.

48

Гена

преди 7 години

Честита демокрация! Ще се оправите съвсем скоро, сигурно.

47

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАН Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН И ОПОЗОРИ И ТУРСКИЯ НАРОД КАТО СЕ ИЗВИНИ НА ПУТИН ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ ПА ОНЯ И ПРИЕ ИЗВИНЕНИЯТА!!!!!!!!!!=========Ердоган се дуеше като пуйка няколко месеца. Дуеше се, дуеше се, докато в един момент усети, че ще се пукне..... и разбра! В Москва на червеното килимче с дълбок поклон!Който се смее последен, се смее най-добре!

46

Анонимен

преди 7 години

Този, верно, защо не си отиде сам, какво се е заинатил.

45

Анонимен

преди 7 години

Кадрите на West Point се провалиха.Ердоган се огъна пред руснаците,извини се за пилота и последва опит за преврат.САЩ загубиха Турция.Лангли отново загуби на изток.

44

Анонимен

преди 7 години

Вече са арестувани 1600 души. Интересно цялата армия ли ще арестуват?Превратът е неуспешен заради многобройната полиция и 1-ва Армия която е лоялна и най многобройна в европейската част на страната. Останалите 3 армии сигурно ще бъдат арвстувани?

43

Атлас

преди 7 години

Значи народа гласува за Борисов,друг народ за Клинтън,друг подкрепя луд ислямист..................*** народите,-Дали пък не си заслужават съдбата тези народи щом са толкова умни????

42

Великият Везир

преди 7 години

Султан Ердоган, благословията на Аллах се казва Владимир Путин. Но ти още не го знаеш. Ти наистина си благословен, един ден да посрещнеш "руските освободителни войски" с "Мерхаба аскер" на кааве в Стамбул града голяма. Но още не го знаеш. Ако сега си бе отишъл, щеше да промениш Съдбата и да предотвратиш началото на горещата фаза на Третата световна война.