32

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантически ценности!Хората са психясали тотално! Вегани, педеpаси, пeдофили, всякаква измeт!Това се рекламира и толерира, по всички медии!После защо, децата са ***, неграмотни, изpоди...!

31

niki

преди 7 години

Доказателството, че хората не сме вегани е, че имаме кучешки зъби. При хищниците тези зъби служат точно за разкъсване намесото. Тревопасните от друга страна нямат такива. Следователно ние трябва да ядем месо и това с веганството (ако не си болен от нещо и е належащо да не се яде месо) е пълна глупотевина и хората вярващи във веганството трябва да бъдат заклеймявани като душевно болни и да ги лекуват.

30

Иги Поп

преди 7 години

Веганите са талибани!

29

Анонимен

преди 7 години

До ДалЕ кво да рекламират бе? Трева ли? Това, че ти обичаш да пасеш си е твоя работа. Вярно е, че лишаваш храната ми от нейната храна, но ще го преодолеем : ) Що се отнася до родителите, може да имат изкривени виждания и да обичат да пасат, но е редно да дават възможност на детето си да яде от всичко. Като порасне да си решава сам дали иска да пасе трева или да яде като нормален човек, но не да го пресират докато е малък и не може да се противи.

28

я пак

преди 7 години

До Антивакс и вегеБраво! Ще живеете с орлите, както казват. Ама орлите кой знае защо, не кълват зрънца...

27

Мръвкар

преди 7 години

Докато вегетарианците са с леки психически отклонения - то веганите са откровено луди... :)

26

Анонимен

преди 7 години

отгледай си детето като хората,като поотрасне то само ще реши какъв да бъде и какво да яде.

25

Анонимен

преди 7 години

Човекът функционира най-добре, когато яде растения и животни. Храносмилателната система на човека е пригодена да се справи и с двете, също така е по-къса от системата на тревопасните и няма специализирани органи за разграждане на целулозата (основните фибри в едно растение). Човекът разполага с кучешки зъби и голям мозък, срещуположни палци, очи отпред като при хищниците и способността да създава оръжия за лов.Месото е основната причина човешкият мозък да еволюира до такива размери и сложност.

24

1

преди 7 години

Родителите му най - вероятно са чели в интернет колко вредно е месото и преработването на плодовете и зеленчуците. Сигурно са им казали за поредната конспирация срещу човечеството и те са решили да отглеждат детето си като веган.Горкото дете ! Плаща за глупостите на родителите си със собственото си здраве. Дано да няма трайни овреждания !!!

23

PD

преди 7 години

Представете си, човека като машина. Каквато енергия вкараш, такъв ще го и получиш.Ако искаш агне, нека пасе, ако искаш вълк,нека месо яде. мисълта е бистра в пост, страстите са близо до природата, когато ядеш каквото си хванеш , който мляко суче, остава сукалче, който хляб яде, в него петте стихии са добре. А когато си на цивилизационно отглеждане с достъп до хипермаркета ... ами огледайте се. И Вие сте същите :-)

22

Берлин

преди 7 години

Аз, жена ми и детето (на 7 е) сме вегетарианци от 10 години, детето от рождение. В резултат от това всички сме супер здрави. Особено детето, което има само две ваксини - в родилното!------------------------------Без станиолени шапки да не излизате! За кемтрейлса е лесно - противогази.

21

Влад

преди 7 години

Като казваш 'чак до' ти твойто на колко му спря ракията?

20

Анонимен

преди 7 години

Месото ти доставя жизненоважни и незаменими елементи, животинските продукти- яйца, мляко и мазнини, също са незаменими, растенията също доставят незаменими вещества. Незаменим значи такъв, който не можеш да го заместиш, подчертавам го специално за веганските . Затова лекарите препоръчват да се яде разнообразно хранене, пояснявам за веганските - разнообразно хранене не означава да редуваш плодове и зеленчуци, а да ядеш всичко изброено.

19

Анонимен

преди 7 години

В Папуа Нова Гвинея и по островите в Океания поради липса на големи бозайници хилядолетия хората там са се хранили със заловени врагове от други племена. Сиреч намирали са си месце. И нищо им няма. Живи и здрави са потомците им. Месце да има.

18

Антивакс и веге

преди 7 години

До АнонименАз, жена ми и детето (на 7 е) сме вегетарианци от 10 години, детето от рождение. В резултат от това всички сме супер здрави. Особено детето, което има само две ваксини - в родилното!

17

Анонимен

преди 7 години

Хората си имат причина да ядат от хилядолетия месо със зеленчуци, доказано е, че е необходимо е да ядеш и двете, за да си набавиш всички необходими вещества. Въпросните вегани са болни мозъци.

16

БАЧКАТОР

преди 7 години

Есть веган есть проблем , нет веган нет проблем!

15

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно. Всеяден е човека. Всичко може да яде. И с хора може да се храни. Бас държа че децата са като яретата. Най-крехкото месце.

14

PD

преди 7 години

А главния въпрос е чие е детето?Мъдрия Български народ е казал: "Много баби хилаво дяте"

13

Дал

преди 7 години

Дали тази статия не е малко платена и нагласена? Вижте какво става. По телевизиите ни рекламират грилове, майстор грилове, крака, кюфтета, сърца, очи, карании и какво ли още не. Само и само да цвърчи.Как да обединим месоядните, как да ги сплотим и разядем. Като им покажем балъците, различните и уязвимите.Ядеш месо, значи си пич и си здрав и силен. Ако си веган, значи си загубеняк и не можеш да отглеждаш децата си. Да живеят търговските вериги в България които промиват мозъци. Напред да се изядем