48

do 40

преди 7 години

Алкохолът е полезен в умерени количества. Но както с всяко нещо,с което се прекалява и те могат да бъдат опасни.Това е факт. А цигарите са 100 % вредни.

47

Анонимен

преди 7 години

Готов за герой на Дейвид Линч или филм на ужасите.Маска и гримове не му трябват.

46

учуден

преди 7 години

според мен това не е Гаскойн, колкото и да е пропаднал, не може чак толкоз да се промениш. Сигурно е някаква партенка на вестника, просто за тираж

45

Анонимен

преди 7 години

В Англия нямат ли си социални служби? Защото този човек със сигурност не е с акъла си и е по-добре и за него и за останалите някой да се погрижи за него.

44

Анонимен

преди 7 години

Пол Гаскойн няма ли роднини? Приятели? Някой, който да се погрижи са него, за да не се излага така. Защото е направо трагично една легенда да свърши като пият клошар. На всичкото отгоре целият свят да стане свидетел на падението му.

43

малко коте

преди 7 години

Божинов има още хляб да яде... :)))

42

Що за ценности?

преди 7 години

Очевидно е, че този човек не е с всичкия си и вече е психично болен! Алкохолът и наркотиците са поразили мозъка му. Не е ли редно, държавата в лицето на съответните медицински власти да се погрижат за него? Ще го оставят така, *** на улицата гол ли? Така ли постъпват англичаните с техните футболни легенди?

41

Анонимен

преди 7 години

49-годишен човек. Лелееее :(

40

vlady

преди 7 години

Браво на големия пианист професионалист за сериозните успехи в алкохолната подготовка. Заслужава да бъде удостоен с почетното звание "Пропойца" може би и "Старый пропойца".

39

дядо газа

преди 7 години

Квото си сложа у корему и на оная работа туй ще ми остане

38

Анонимен

преди 7 години

Виждам много хора идеализират без изобщо да знаят за какво става дума. Газа беше най-големия талант, но повече го влечеше пиенето и пропадна. Като наш Гришо, само че нашето залита по жени и селфита. Газа имаше моментни проблясъци, но най-вече ставаше известен с пиянските си изцепки и като цяло кариерата му беше на средно ниво. Легенда по пиене и го доказва, за футбол е много спорно да кажеш легенда.

37

Алекс

преди 7 години

Толкова ли не могат медиите и "почитателите" да оставят човека на мира? Кому са нужни тези смнимки? Много е лесно да пуснеш "сензация". И да риташ по падналия. По-трудно е да проявиш малко уважение. Защо да не оставим Гаскойн в историята с тези снимки, нали... За хиляда клика и майка си по *** ще пуснете в нета.

36

bros

преди 7 години

Е, това дъно на Газа сериозно ме замисли... Май-май и аз ще го понамаля, та поспра...

35

художника

преди 7 години

До Анонимен 42 Точно така е - пропиваш се.За разлика от хората, които са си самодостатъчни. Те са самотни, но любопитни и все намират нещо интересно в живота. Такива са изследователите, писателите, художниците. При тях самотата е продуктивна, защото са си измислили накаква "мисия".

34

Реалист

преди 7 години

Гаскойн е поредното доказателство, че не парите и славата правят човек щастлив в този живот. Защо множеството т. нар. "звезди" посягат към дрога, алкохол или още по-страшно - на живота си? Защото само вярващият човек, който спазва божийте заповеди и постановления и има чиста съвест, може да бъде радостен и щастлив!

33

Анонимен

преди 7 години

художник, и след като станеш саможив- ти се пропиваш!

32

художника

преди 7 години

До Анонимен 39Човек става саможив, когато есе разочарова от фалшивите приятели и лакоми роднини.Когато натрупаш състояние на младини и го изхарчиш точно заради такива, разбираш че са искали само парите ти, но не и теб.

31

Анонимен

преди 7 години

художник, и когато доста дълго време си живял самотен и сам, ти вече не искаш и никой покрай себе си за приятел, не им искаш компанията защото си станал саможив.

30

художника

преди 7 години

Самотата е ужасно нещо. Денят не минава, приятели нямаш и скуката я "давиш" в алкохол.Няма значение дали си богат или беден- самотата убива!!!

29

Анонимен

преди 7 години

не знам,ама този човек въобще не ми прилича на 49 годишен