14

добър урок

преди 7 години

дали ще научат нещо? Че комунистите са най-простите човешки индивиди и не им се отдава да ръководят държава. То и на наш'те избиратели очакваме да им дойде втория акъл, но за сега не идва и не идва...

13

тра ла ла

преди 7 години

Не че нещо, ама половината наши болници са на същото дередже.

12

Анонимен

преди 7 години

Всяка война срещу капитализма завършва по един и същ начин. Глад и пълна мизерия.

11

Анонимен

преди 7 години

Днес във Венецуела утре същото и в Росуела.

10

Дуранди

преди 7 години

Целата работа е че Чавес изгони САЖД и Шеврон и краденето на нефт спря, и мириканцити си отмъщават като сасипват икономически Венецуела

9

Русия

преди 7 години

Малко по-добре от евро-атлантическите болници в България.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредният велик успех на социализма! УРА, ДРУГАРИ!!!1!едно!

7

ined

преди 7 години

Уж криза ама имат 40000 доктори, а ние и толкова нямаме за армия да не говорим, затова пък направо цъфтим и вързваме ако верваш бат Бойко какви ги разправя.

6

Азер Гъзаев

преди 7 години

Мъдуро,само ген .Куроедов щете оправи! Даже станете руско алкашка провинция барем сте в една *** със Северна Корея! Само пропаганда,а Народът умира като мухи!

5

Дино

преди 7 години

Най-важното в една болница е да има грижа, топлина и професионализъм. Не е толкова важно дограмата да е нова и стените ремонтирани. Останете със здраве :)

4

Коце кмета

преди 7 години

Аа, в нашите болници не е така! Телевизорите са плоски, щото сме цифровизирани! А и дограмата е с български профили! И кът с Дева Мария няма, и надписите са на кирилица, изобщо доста разлики!

3

Анонимен

преди 7 години

Гледам снимките. Ми че те Венецуелците ако видят руските болници ще се разплачат и може да започнат да събират помощи за русия. Както ние се избудалихме 1923.

2

Анонимен

преди 7 години

Гледам, направили "Ретро музей" някои карат Нива, други Лада. Нека си ги карат, но младите да са бдителни. Тези коли не са ретро. Това е грозната действителност в Русия.Толкова са зле, че се надяват да излъжат някого за да го оберат в бруталния смисъл на думата.

1

Браво!

преди 7 години

Ужас! Представяте ли си, ако тука още беше на власт Орешарски?Браво на генерал Борисов, че от чисто родолюбие се нае да управлява държавата в толкова тежък момент! А можеше просто да се разсърди и да ни изостави! Много други преди това са правили точно така. Но не и патриотът генерал Борисов!P.S. Извинявам се на всички читатели, че споменах името на Орршарски и предизвиках у вас известен ужас и отвращение!