159

битка с тероризма

преди 7 години

Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.

158

Анонимен

преди 7 години

СКЪПИ ХОРА , МОЛЕТЕ СЕ НА ВСЕВИШНИЯ , ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО ЧОВЕШКИЯТ РОД СЕ САМОУНИЩОЖАВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ЗА СЪЩЕСТВА ПРЕТЕНДИРАЩИ , ЧЕ СА РАЗУМНИ , УМНИ И ОБРАЗОВАНИ , СПОРЕД ИЗИСКВАНИЯТА НА ВРЕМЕНАТА ! АКО НАИСТИНА Е ТАКА , ЗАЩО ТОГАВА ВОЮВАТ ТЕЗИ РАЗУМНИ , ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ЧОВЕЦИ ПОМЕЖДУ СИ , ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА БОЛЕСТИ , ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД СРЕД ВСИЧКИ СЛОЕВЕ НА ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО НАВСЯКЪДЕ , ПРОСЕЩИ И БЕЗДОМНИ , ГИБЕЛ ВСЯКАКВА , ЛИПСА НА ЛОГИКА т.е. ХАОС?! ОТГОВОР НЕ СЛЕДВАМЕ БОГ !

157

до 236

преди 7 години

До До 214И що всичко това не сработи кога капитан Айше му го наби на ватника???

156

SpaceX

преди 7 години

До ШопИ я тъй!

155

БГ

преди 7 години

Админчето е от ЮРУШ!Да живее България!

154

война срещу Русия

преди 7 години

Натовските генерали подготвят балтийските страни и Полша за тотална война срещу Русия. Същото, към което призоваваше и Йозеф Гьобелс на 18.02.1943.

153

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 229 Хахаххахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Не, не е истина!! Ще се напишкам от смях с твоя коментар!!! Хахахахахахахаххахаххахахах!!! Наистина ли си толкова т..ъ..п или се правиш!?!??! Хахахахахахах! Ами тя голямата депресия е през 1929-1932 бре!!! Много СЛЕД Пътвата световна и октомврийския пуч!!!!!!!! Ххахахахахахахаахахахахахахахаххах!!! ако съм ти работодател те уволнявам на секундтата!! то бива малоумно тролене ама чак толкова.........:)

152

Анонимен

преди 7 години

"НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов"Ще се готви разбира се като има такива агресивни *** като руснаците, какво да чакат? Да дойдат и да ги поробят както направиха с Източна Европа след края на втората световна война.

151

Анонимен

преди 7 години

"Както казваше покойния ген. Лебед "Най-добре се смее който стреля пръв.""Същият генерал Лебед, който се изхлу като наакан лебед от Афганистан.

150

Анонимен

преди 7 години

На Горбачата Путин май му оряза пенсията и затова запя в хора на пророците за война. А колкото до тези, които призовават Рашъ да удари първа - нека ракетите и да паднат върху техните кратуни. Каква помия трябва да си, да викаш врага да те бомбардира. Заради пустите му дървени рубли.

149

Анонимен

преди 7 години

На Путин му трябват конфликти и паради.... Единствения начин да отвлече погледите на мужиците от празния хладилник..........ако изобщо имат хладилник......

148

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е руснаците и американците да се осъзнаят,че сега светът има нов враг-тероризмът.Всички страни трябва да вложат усилия за борба с него.Иначе успех няма да има.

147

кубанская столица

преди 7 години

До Анонимен 213Ала България от кого соссане? От никого. Защото никой не и ще даде. Нищеброди. Найпоследните в т.н.Европа.

146

Анонимен

преди 7 години

Ами ударете първи. Имате повече активни ядрени бойни глави и повече свободна територия. Наличието на плодородни земи и полезни изкопаеми също е от предимство. Ккакто казваше покойния ген. Лебед "Най-добре се смее който стреля пръв."

145

кубанская столица

преди 7 години

Вие, българи, като член на нато, кой от вас е готов да защищава интереси от немци и турки в НАТОта и е готов да пожертвува твоя живот? Защото това е не игра на деца, ала война. Кой от вас? Моля, отговори. Каже ме, гтов съм, независимо от цял на приказ на НАТОта.

144

Анонимен

преди 7 години

Същия Горбачов,който криеше от света за Чернобил.Заради този червен *** умряха една маса народ,а той и неговата партийка тук и в СС лъгаха докрай за Чернобил.Даже и когато Скандинавците ги хванаха,наглата червена *** казваше,че Скандинавците манипулират ситуацията.Този червен вожд тръгнал да говори,че НАТО за война се готвила.Пълен дурак както викат руснаците.

143

Анонимен

преди 7 години

еее дедо дедо, като ти умре коня и се подвре у матушката да пропагандираш....требвало е тебе да свитнат а не черненко...

142

капитан Силвър

преди 7 години

Si vis pacem para bellum.

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 195Мдааааааааааааааааа, а най-новите им породи крави ядат по една шепа фураж на ден и стават по 3.5 тона. :)))))) И мляко дават по 600 литра на ден!!:))) Абе страшни са руснаците!:))

140

Анонимен

преди 7 години

На кораба има и оръжия, които работят без насочване от радар, самолет, който прелита толкова ниско, не е никакъв проблем.