46

същото!

преди 8 години

НАТО = ХОЛИВУД

45

Анонимен

преди 8 години

До СсЕстествено, та "ислямска държава" е рожба на НАТО.

44

Странно

преди 8 години

Защо не изпратят тези нови 4 батальона срещу Ислямска държава, а ги дислоцират на територията ни? С нас ли ще се бият? Какво сме им направили? Каквото ни кажат-правим го. Каквото ни искат-даваме им го, ни хъх ни мък. Защо не изтребват Ислямска държава, а изтребват нас уж съюзници. Никакви съюзници не сме им ние. Ние сме окупирана територия. Че и правителствата ни не са наши, а техни.

43

Анонимен

преди 8 години

Батальона се строява за последен път старото се уволнява зайците ревът

42

Анонимен

преди 8 години

Батальон 3001300 войника !С това ли ще плашат велика Русия

41

Сс

преди 8 години

Май за НАТО Русия е по голям враг от Ислямска държава.

40

Белагуев

преди 8 години

4 гейбатальона е малко,поне 14 да бяха,що се излагат третополовите...

39

сс

преди 8 години

Ха ха този ще живее 100 год

38

д-р

преди 8 години

Варшава стана център на натовската интелектуална безпомощност. Нямат нито план, нито идея, нито концепция, нито визия и за, вече бивша Украйна, и за ИДИЛ, и за отношенията си с Русия. Или както би казал лекаря: Колективно разстройство на мисловната дейност, като симптом за психическо заболяване!

37

мнение

преди 8 години

само бой по комунизма болшевизма и интернационализма ще спасят света от мракобесие

36

Анонимен

преди 8 години

Четири батальона - това наистина не е студена, а твърде гореща война. И твърде близо до България. За съжаление чипът на нашия президет е програмиран в защита на чуждия интересн, а не на нашия. Угодническото бръщолевене може наистина да ни докара неприятности, от които не бихме се отървали задълго.

35

Анонимен

преди 8 години

И на децата им е ясно че НАТО търси конфронтация с Русия и рано или късно ще я получи. Според мен анализаторите на алианса не се си написали домашното защото въпреки численто на книга превъзходство, груповата безотговорност на НАТО, ще загуби при евентуален конфликт.Но без значение кой ще спечели и кой ще загуби мечтата на САЩ е да въврекат Русия в конфликт, а те доволно да потриват ръце отвъд океана.Европа е обречена

34

Анонимен

преди 8 години

Кой кого напада? Дали Русия НАТО или обратното.

33

Джон Картър

преди 8 години

Аз съм много благодарен на нато, че ще достави про на комшитата. Така съм сигурен, че няма за им се размине разширяването на Бодфора и Дарданелите.

32

Вальо Руснака

преди 8 години

Никой не може да се опълчи срещу перфектно смазаната руска военна машина.

31

Анонимен

преди 8 години

"Столтенберг: Не искаме Студена война, не търсим конфронтация"Ами като разполагате 4 батальона, какво очаквате? Русия ще разположи 8 батальона, за да ви е тъпо. Вие пък ще разположите 12... после Русия 24... и така - студена война. Те видиш ли, не искали, ама разполагат военни части...

30

Kosto-CZ

преди 8 години

Kato ceta Vasite komentari se edno kato vav ceskite servri .Okolo 25 procenta iskat voina .Samo da znaete kak e v cuzbina mnenieto.

29

Анонимен

преди 8 години

Поляците знаят какво е окупация много добре. Все пак са били във Варшавския договор. Не случайно искат да са вече в НАТО.

28

ало

преди 8 години

Поляците сега ще видят какво е окупация.Дивия гринго като дойде на гости,никога не си тръгва.

27

Анонимен

преди 8 години

"А у нас поне един батальон няма ли да има?"Не, защото Русия няма да напада никого. Пращат малко военни туристи в Прибалтика да им замажат очите и да спрат да ***, че искат НАТО да ги защитава от руснаците, от извънземните...